סרטים כחולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטים כחולים
    דבי
    20/03/2010

שלום ד"ר

רציתי לדעת מדוע אני מגיע לאורגזמה רק שאני מאוננת מול האינטרנט כאשר אני צופה בסרט כחול כלומר מספיק לי קטע קצר מאתר XXX ואני גומרת. יש לציין שיש לי סקס עם בעלי. ויש לי מאהב שאני מאוד אוהבת את המשחק המקדים איתו אבל כמובן שאינו יודע שאני מזייפת אורזמה איני מצליחה למרות רצוני העז להגיע לאורגזמה איתו ועם בעלי. האם זאת בעייה שאין באפשרותה טיפול? האם שמעת מקרים כגון אלו ? משהוא לא בסדר אצלי? ומה את מייעצת לי והאם אפשרי עם אחוזי הצלחה גבוהים לטפל בזה כי אני סקפטית לגבי ההצלחה הרי אני מנסה כאשר אני עם בעלי והמאהב (זאת הפעם הראשונה שיש לי מאהב כי חשבתי שאולי אצליח) ולא מצליחה
    תודה לתשובתך
    דבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטים כחולים

הוספת תגובה

• לדבי

ד``ר דניאל וטלמן
    20/03/2010

הסיבה לאורגזמה עם סרטי פורנו קשורה לתכון שכנראה מאוד מגרה ומדליק אותך. הרבה מאוד נשים מצליחות לחוות אורגזמה באוננות עצמית, ולעיתים מתקשות באורגזמה עם פרטנר מיני.
    הייתי מציע לך לאונן בזמן שאת במין עם בן הזוג,בעלך או המאהב ולאחר שתחוי אורגזמה בנוכחותו, אולי בין הזוג ילמד לענג אותך לאורגזמה גם כן.
    בהחלט ניתן לטפל ולהגיע לאורגזמה עם בן הזוג.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דבי

jonathan
    23/03/2010

אני חושב שהבעייה של האורגזמה בה מיתוך זה שלא יודעים איך להביא אותך לשם
    אולי תנשי לעונן מול סרט שבן זוגך/מאהב/או גבר אחר נמצע לידך שהוא יוכל להבין להרגיש מה באמת מדליק אותך ושלא יהייה רוטינה
    בהצלחה ותהני לך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי אלטרנטיבה.....

רון
    23/03/2010

נסי אותי....... אני משוכנע שאיתי זה יהיה אחרת ממה שאת רגילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקירתי המיואשת ?!?!

רון
    23/03/2010

אני מבין לגמרי את הסיטואצייה בה את מצוייה, אם רצה הגורל ובאמת תהיי מעוניינת לחוות או לחילופין לנסות להרגיש ריגוש מיני מה הוא מבחור איכותי "שמבין עניין" אני אשמח לעזור. חג שמח (-:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו