בת 24 ועדיין... בתולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 24 ועדיין... בתולה
    מיואשת
    22/03/2010

היי,
    אני בחורה עם בטחון עצמי נמוך יחסית אבל עובדת קשה כדי לעלות אותו.
    אני לא מתביישת להגיד שאני נראית טוב ושהרבה בחורים מתחילים איתי.
    אבל בכל מה שקשור לסקס יש לי חסימה רגשית. אני לא יודעת אם זה כי כל השנים האלו חיכיתי ל"אחד" שיגיע, לאותו בחור שיכבד אותי, ויחכה בשבילי שאני אהיה מוכנה.
    ולאחרונה אני כבר לא בטוחה אם אני מחכה לשווא.
    כל הקשרים שהיו לי עד היום (לא היו הרבה אבל מה שכן היה) ברגע שהגיעו לשלב טיפה יותר מתקדם מבחינת אינטימיות- אני נבהלת ובורחת. לא מסוגלת להתמודד.
    כבר הרבה זמן אני אומרת לעצמי שאני צריכה לעבוד על זה. אני בחורה שבדר"כ לא מוותרת לעצמה בשום נושא בעולם- חוץ מבקטע הרגשי של להיחשף בפני מישהו.
    מרוב שאני מתביישת בעובדה שאני בתולה, החברות הכי טובות שלי לא יודעות את זה. אני משקרת לכולם (וקצת לעצמי) שזה לא נכון..
    למה אני לא מסוגלת להתמודד עם העובדה ולהמשיך הלאה?
    אני צריכה טיפול מקצועי? יש לציין שבעבר הייתי מטופלת בשיחות אצל פסיכולוג שידע עלי הכל (!) חוץ מהעובדה שאני בתולה.. אני לא מסוגלת להגיד את זה בקול רם. מה דפוק אצלי? מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 24 ועדיין... בתולה

הוספת תגובה

• למיואשת

אלינור
    23/03/2010

וואי מה שכתבת פו זה בדיוק מה שאני רשמתי בפורום הזה לפני כמה חודשים אני גם בת 24 ובתולה ואני יגיד לך מה לא יכלתי להוציא את זה מהפה שלי מרוב בושה רק ליכתוב לכן כתבתי פו בפורום כולם יעצו לי שברגע שיש לך מישהו תיפתחי אליו תספרי לו את זה ותאמיני לי שהוא יקבל את זה בממש הבנה כמו שעשה החבר הנוחכי שלי גם אצלי אף אחד מהחברות לא ידע היתביישתי בזה כול כך אבל אף אחד חוץ ממנו לא צריך לדעת ותאמני לי יהיה לך ממש משחרר אם תכירי בחור ותספרי לו את זה יהיה לך ממש קל . העובדה שאת מגיעה למצב אינטימי ובורחת זה נובע מהעובדה שאת מפחדת שיגלו שאת בתולה אם את תיהיה במצב כזה עם בחור שיכבד אותך ותספרי לו את זה את תיראי שאין לך פחד מסקס כמו שחשבת אלה רק פחד שיגלו!!!!!! ובאמת שיש המון בתולות בגיל הזה פשוט אף אחדש לא מדבר על זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קחי את הזמן !!

רון
    23/03/2010

אינך שונה !! יש מליון כמוך שלא פוצות את פיהן !!
    אל חשש זה לגיטימי והכל בסדר !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיואשת

ד``ר דניאל וטלמן
    23/03/2010

קראתי את דברייך ואני רוצה לעודד אותך לפנות לטיפול סקסולוגי שיברר את הנקודות שאת מעלה ואת החשש ואולי המבוכה בנושאים מיניים.אני בטוח שטיפול אוהד ומבין יעזור לך להתקדם בחייך להכיר את האחד הנכון עבורך שאיתו תוכלי לקיים יחסי מין מלאים. אל תמתיני הזמן לא יעשה את שלו בנושא זה.
    את בסדר גמור, אך זקוקה לעזרה שקיימת ועוזרת במיקרים כאלו.
    בהצלחה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למרות גילי המופלג..

מיואשת
    24/03/2010

אין סיכוי לעבוד על זה לבד?
    אני סטודנטית בלי הרבה כסף לפסיכולוגים (בגלל זה הפסקתי את הטיפול).
    מה אני יכולה לנסות לעשות לבד כדי לקדם את עצמי?
    יש לציין שאני עכשיו בתחילת קשר ואני ממש מקווה שאני אצליח לא לברוח הפעם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיואשת

שלי פסטרנק כץ
    24/03/2010

כמעט כל דבר ניתן לפתור לבד רק שעזרה מקצועית יכולה להיות ממוקדת ויעילה יותר ומן הסתם, מהירה יותר.

בכל מקרה, אני יכולה לומר לך שאני נתקלת מדי שבוע בלא מעט בנות בגילך ובמצבך, ואני מניחה שהסיבה לחוסר הבטחון המיני שלך נובעת היום מכך שעל פי "דעת הכלל" את נחשבת כבר בגיל שהיה צריך להתחיל...

אני מציעה לך להתחיל קודם כל ללמוד לאהוב את גופך, להכיר אותו, לגעת בעצמך ולאונן.
    ברגע שתגלי את המיניות בתוך עצמך והיא תגרום לך הנאה, תתחילי מנקודה אחרת לגמרי.
    לא תהיי במקום של לקיים יחסי מין עם מישהו רק כדי לעבור את זה, תהיי מנוסה (אמנם עם עצמך אבל אני יכולה לומר לך שזה הרבה יותר חשוב) כשתגיעי לסקס עם בטחון עצמי ומיני ותדעי מה עושה לך טוב לא תחששי גם להוביל את הבחור.

וחוץ מזה, זה קצת כמו לצאת למסע.. כולם יודעים איך מתחיל המסלול אבל אף אחד לא באמת יודע לאן הוא מתפתל ואיך הוא יסתים.. וגם אחרי שעברנו באותה הדרך כמה פעמים, עדין אנחנו מוצאים שבילים חדשים.

בקיצור, אל תתרגשי, את עדין צעירה ואין שום סיבה שתגרום לך להרגיש מיואשת.
    עדיף להכנס לעולם המיני עם בשלות ובטחון ולא בגלל ש"כולם" עושים את זה.

המון בהצלחה!

מאחלת לך חג חירות (מינית) שמח ומאושר (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו