תדירות הסקס....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תדירות הסקס....
    ניקול
    24/03/2010

אז ככה....אני ובעלי ( זוג צעיר 21-24)שוכבים כרגע בתדירות של פעם בשבוע , אפילו פעם בשבועיים....האמת שתמיד זה היה ככה, אני אישית בשוק כי בכללי אני יכולה לומר בפה מלא שאני בחורה נורא מושכת מבחינה פיזית, ואני לא רגילה ליחס כזה מבחורים....בהתחלה חשבתי שזאת בעי שתיפתר כי הייתי בטוחה בעצצמי...כרגע כבר לא...הוא בחור שנראה טוב ומתפקד מינית מעולה, אז אין לו שום סיבה להרגיש מאויים ממני או משהו...בכל מקרה...גליתי שהוא מרבה לצפות בפורנו, והוא כן חרמן...לא מהאלה של פעמיים ביום אבל היי לפחות פעמיים - שלוש בשבוע!!! בכל מקרה זה נורא פוגע בי , וסוג של משפיל כי סך הכל השורה התחתונה היא שהוא לא מתגרה ממני....יש לציין שאני יוזמת סקס בתדירות גבוה...והוא תמיד מוצא תירוץ אחר- הוא עייף,לחוץ, כואב לו,רע לו או סתם לא בא לו- אני לא מאמינה שהוא בוגד בי....

קודם כל הייתי רוצה לדעת ממה זה יכול לנבוע..? ושנית כל...מה ניתן לעשות כדי לגרות אותו???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תדירות הסקס....

הוספת תגובה

• לניקול

שלי פסטרנק כץ
    25/03/2010

ראשית אני חייבת לציין שאתם באמת זוג מאד מאד צעיר ואני תוהה מה גרם לכם להחליט להתחתן בגיל כזה? בעיקר לאור העניין שאת מעלה שמאז ומתמיד הוא לא היה מיני מספיק עבורך וכבר אז זה הפריע לך... מדוע חשבת שזה יעבור מעצמו? שוחחת איתו פעם על הנושא? מה רמת הפתיחות והחברות ביניכם?

כמעט כולם צופים בפורנו, גברים ונשים כאחד. לא זו צריכה להיות הסיבה לכך שהוא עייף ולא רוצה סקס איתך. יכול להיות שמדובר בדברים אחרים יש המון סיבות שעלולות להיות הגורם לכך אבל עד שלא תקיימו שיחה פתוחה בנושא לא תוכלי לדעת מהן ובטח שלא לשנות.

אמרי לו שאת אוהבת אותו ונמשכת אליו והידיעה שהוא כל המן עייף ולא פנוי לסקס איתך גורמת לך להרגיש רע. שאלי אותו מה העניין האם יש דברים שהיה רוצה שתעשו יחד בסקס שלכם? האם יש פנטזיות שהוא חושב שתרצי להגשים בשבילו ולהפך... אם השילה לא תגרום לשינוי פני לסקסולוג/ית או יעוץ זוגי אפילו בלעדיו... אל תשאירי את המצב כמו שהוא.

אין סיבה שבגיל כל כך צעיר תרגישי ותחיי באווירה כזו. אחרת עוד תתרגלי ותפסידי את הבחורה המינית ובעלת שמחת החיים שהיית.. וחבל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזדהה איתך

roi
    27/03/2010

מאוד מזדהה איתך, וכמוך לא מבין למה ומה הדרך הנכונה
    אשמח להתייעץ איתך ולשתף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו