אין זקפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין זקפה
    ש.
    24/03/2010

שלום אני כמעט בן 16 וכאשר שאני מגיע עם חברה שלי לקיום יחסי מין לא עומד לי... אני כן רוצה.. נראה לי שאני בחרדת ביצוע.. זאת אומרת שבפעם הראשונה לא עמד ממחשבות מטרידות/ התרגשות יתר ועכשיו אני מפחד להשפיל או להיות מושפל שוב.... מה אני עושה? תודה אמיר (שם בדוי)..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין זקפה

הוספת תגובה

• תשובה לאמיר

שלי פסטרנק כץ
    25/03/2010

אתה בחור חכם..

התיאור שנתת והסיבה לבעיה נשמעים אכן כמו חרדת ביצוע.

איך מטפלים בזה? מנסים להגיע למצב מיני עם מישהי שמאד אוהבים ולא עם מישהי שרוצים למטרת סקס. שם, בתוך הריגוש של האהבה, המגע, הלטיפות והנשיקות מגיעים להמון דברים שלא דורשים חדירה. האמן לי שבחורות בגילך יעדיפו אפילו שלא תנסה להגיע לחדרה מלאה ותסתפק באוננות משותפת ואחרים. כך תרוויח זמן הנאה, ריגוש ללא לחץ להגיע לאיזו מטרה ומתוך הבטחון בתחושות של שניכם אני מאמינה שגם זה יקרה פתאום.

הלחץ שלך מלא להצליח, מכך שיכאב לה, מהאפשרות שתפספס את החור, ובכלל מכל הסיטואציה עלול בהחלט לגרום למה שאתה מספר.

חשוב לא פחות - להשתמש באמצעי הגנה מושלם - נקונדום איכותי ועדיף אפילו בנוסף לכך שהבחורה תיקח גלולות , כך תהיו עוד יותר רגועים והמשימה תוכל לצאת לדרך בבטחה...(:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לא קונבנציונלית

אלעד
    29/03/2010

כמובן שאני מסכים עם כל מה שנאמר פה ב-100 אחוז,
    אבל בנוסף אני ממליץ על תרופת סבתא ישנה- בירה.
    נשמע אולי קצת לא חינוכי, אבל חצי ליטר בירה לפני יגרום לך להיות רגוע יותר ולראש שלך להפסיק להתעסק במחשבות שליליות.
    ובכל מקרה אחרי הפעם המוצלחת הראשונה זה ישתחרר... אם לא, יכול להיות שכדאי לבדוק את הזהות המינית... :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו