מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אורגזמהדנה28/03/2010
שלום למומחים: אני ובעלי נשואים שנתיים יש לנו זוגיות נפלאה עם המון חום ואהבה,רק שיש עוד דבר אחד שמעיק לנו, בעת קיום יחסי המין אני לא מגיעה לסיפוק יחד איתו אלה הוא לפניכן מענג אותי ורק אחר כך מתבצעת החדירה ואז אני כבר לא כל כך חמה ואפילו זה נורא מציק לי,איזו דרך או שיטה יש להגיע לסיפוק ביחד בעת החדירה?? אנחנו נורא פתוחים דיברנו על זה המון אך לא מצאנו פתרון נשמח לקבל את עצתכם ותודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדנה
ד``ר דניאל וטלמן31/03/2010הבעיה שאת מתארת ידועה ושכיחה (80% מהנשים מתקשות בהשגת אורגזמה תוך כדי המשגל).
ממליץ לכם לגעת ולענג את איזור הדגדגן תוך כדי המשגל (את לעצמך או בן הזוג אותך) בתנוחת הדוגי סטייל או כשאת יושבת על הפין של בן הזוג כשאת מעליו, קל יותר לביצוע. ניתן להוסיף שימוש בויברטור, שנענד על בסיס הפין(ראי תמונה מצורפת) או ויברטור אחר שיגרה את איזור הדגדגן.
בהצלחה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם פרפקציוניסטים?
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)