מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מהתחת לפהשיר01/04/2010
שלום
חברי ואני ביחד כבר שנתיים והסקס מצויין. אנחנו נהנים גם מסקס אנאלי. אני רוצה להפתיע אותו ולעשות לו "מהתחת לפה" מה שנקרא גם "ass to mouth", כלומר אני רוצה שבזמן שאנחנו עושים סקס אנאלי להוציא את הזין שלו מפי הטבעת שלי ואז מייד למצוץ לו. זו מחשבה שמגרה אותי מאד ואני בטוחה שגם אותו. אני רק רציתי לברר שאין עם זה בעייה בריאותית. אין לשנינו שום מחלה שהיא ואני שוטפת היטב במקלחת את פי הטבעת לפני הסקס האנאלי. השאלה אם זה מספיק ואם בכלל אפשר לעשות את זה במציאות ולא רק בסרטים.
תודה, שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה ילדותית את יכולה להיות ?
רון01/04/2010ידידה ממש טובה שלי עשתה את זה עם האקס שלה ובמשך קרוב לחצי שנה היה לה זיהום מטורף בפה שגרם לה לדלקות שהתפשטו לאיזור השקדים והלוע, לפי מה שאני זוכר היא היתה מאושפזת קרוב לשבוע ולאחר טיפול אינטנסיבי היא שוחררה לביתה לטיפול אנטיביוטי שם
מפתיע שאת לא יודעת את ההשלכות של העניין הזה (ככה זה שילדה שואלת שאלות כאלו)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהתחת לפה
ד``ר דניאל וטלמן02/04/2010ראשית מומלץ לנקות טוב טוב את פי הטבעת (רצוי אף בחוקן). ליקוק פי הטבעת ומין אנאלי יכולים להיות מאוד מענגים ומגרים. קחי בחשבון שבפי הטבעת וברקטום יש חיידקים שלא כדי להכניסם לפה, יכולים לגרום לתגובות לא רצויות.
ממליץ לכם לקיים מין אנאלי עם קונדום (לא משומן) ולאחר מכן ישירות ניתן להוריד את הקונדום ולהמשיך במין אורלי.
בהצלחה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהתחת לפה
שיר06/04/2010ד"ר ולטמן,
תודה על תגובתך.
רציתי לציין בנוסף שאנחנו כבר די מנוסים במין אנאלי, מאד נהנים וגם נוקטים בכל אמצעי הזהירות. אחרי שטיפת פי הטבעת עם סבון במקלחת, כאשר אנחנו מקיימים מין אנאלי, תמיד הפין שלו יוצא אחר כך נקי לגמרי, ללא ריח וללא שום צבע חשוד. כך גם כשהוא מכניס אצבע ומוציא אותה. לכן חשבתי אולי שאם בלאו הכי אין בעיות של שאריות לא רצויות למיניהן, אז אולי אם אני אנקוט באסקטרה זהירות, כלומר קיום המין האנאלי מספר שעות לאחר ארוחה ולאחר מתן צואה, מקלחת רצינית ואף חוקן רציני לשטיפת פי הטבעת היטב היטב מבפנים ומבחוץ, אז אולי אוכל להגשים לו (ולי) את הפנטזיה הזו, ללא קונדום. זו פנטזיה של שנינו ובעיקר שלי.
האם ישנם חומרים מיוחדים לחוקן (סבון מיוחד, עדין ואנטיבקטריאלי) שניתן להשתמש בהם?
או שבכל זאת אתה חושב שבשום מקרה לא כדאי לעשות את זה בלי קונדום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשיר
ד``ר דניאל וטלמן07/04/2010שיר שלום,
לא ממולץ להחדיר סבונים וחומרים מסוגים שונים בחוקן.
אם זו הפנטזיה שלך ואת רוצה לפעול ולבצע עם בן זוגך, הייתי אומר לך "לכי על זה" גם בלי קונדום.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה ד"ר וטלמן
שיר08/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון, אני גם ילדה רעה ומלוכלכת
שיר13/04/2010אני אוהבת להרגיש ככה. להרגיש שבן זוגי יודע שאני חסרת כל גבולות ושהוא יכול לעשות בי כל מה שעולה על דעתו מבלי לדפוק חשבון. אני אוהבת שהוא גומר לי בפה ומסתכל איך שאני בולעת את הזרע שלו. וזה כל כך מדליק אותו, שחמש דקות אחר כך הוא שוב זקוף. זה מדליק אותי כל כך ואני מתה על זה. אני גם אוהבת שהוא דופק אותי מכל הכיוונים האפשריים וגומר לי בכל חור אפשרי. עכשיו אני גם יכולה להנות מכך שהוא דופק אותי בכל החורים, ומעביר את הזין שלו מהתחת שלי ישר לפה. הכי כיף יהיה כשהוא יגמור ככה! אני אבלע את הכל. לכל הקנאים, תאכלו את הלב. בקרוב אספר איך היה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכל המתעניינים
שיר27/04/2010עשינו את זה אתמול בערב והיה ממש ממש כיף! כמו שחשבתי ה"ass to mouth" הדליק אותו כל כך שהוא ישר גמר לי בפה! ואחרי שבלעתי לו את כל הזרע הוא פשוט נשפך על המיטה עם החיוך הכי גדול שראיתי אי פעם על פניו!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו ו....... ?
רון27/04/2010ולמה את חושבת שזה מעניין אותנו ?!?!?!
אין לך מה לעשות בחיים ?!?!
חפשי את עצמך בפלנטה אחרת מוזרה אחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב
רון27/04/2010לתסמונת הזו שלך שאותה גילו עוד מימי הביניים קוראים : חוסר תשומת לב מובהקת עוד מהילדות !
כמה שאת פטאתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוינה את אישה מסריחה
רון08/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהתחת לפה
שיר06/04/2010ד"ר ולטמן,
תודה על תגובתך.
רציתי לציין בנוסף שאנחנו כבר די מנוסים במין אנאלי, מאד נהנים וגם נוקטים בכל אמצעי הזהירות. אחרי שטיפת פי הטבעת עם סבון במקלחת, כאשר אנחנו מקיימים מין אנאלי, תמיד הפין שלו יוצא אחר כך נקי לגמרי, ללא ריח וללא שום צבע חשוד. כך גם כשהוא מכניס אצבע ומוציא אותה. לכן חשבתי אולי שאם בלאו הכי אין בעיות של שאריות לא רצויות למיניהן, אז אולי אם אני אנקוט באסקטרה זהירות, כלומר קיום המין האנאלי מספר שעות לאחר ארוחה ולאחר מתן צואה, מקלחת רצינית ואף חוקן רציני לשטיפת פי הטבעת היטב היטב מבפנים ומבחוץ, אז אולי אוכל להגשים לו (ולי) את הפנטזיה הזו, ללא קונדום. זו פנטזיה של שנינו ובעיקר שלי.
האם ישנם חומרים מיוחדים לחוקן (סבון מיוחד, עדין ואנטיבקטריאלי) שניתן להשתמש בהם?
או שבכל זאת אתה חושב שבשום מקרה לא כדאי לעשות את זה בלי קונדום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי לדעם
שיר29/04/2010האם יש עוד בנות שמדליק אותך לעשות דבר כזה או דברים דומים? טורחים פה להזכיר לי כמה שאני חריגה, איומה ונוראה ותהיתי אם יש עוד בחורות כמוני ואם, כמו שאני חושבת, זה לא כל כך נורא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)