מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נרטבת הרבהמיכל02/04/2010
שלום
אני בת 30,כשאני מגורה מינית אני נרטבת ממש ממש הרבה
זה מאד מביך אותי ולאחרונה גם גורם לי מראש להמנע מסקס או אפילו מגע מיני .
תמיד עולות שאלות של מה הבעיה ואני אפילו לא מסוגלת להסביר וכל פעם הולכת לשרותים לנגב את עצמי שוב ושוב או שאני מפסיקה את המגע המיני עוד בהתחלה.
ויחד עם כל הצרה הזו שרק מחמירה הנוזל סיכה שלי הפך להיות בצבע לבן כהה במקום שקוף
והריח יחסית חזק אז בכלל אני לא מסוגלת שמישהו יראה את זה.
מה לעשות ? האם יש כדורים שיכולים להמעיט את כמות הרטיבות הזו?
ומה גורם לצבע להפוך ללבן כהה?
בבקשה עזרה , אני לא מסוגלת לספר את זה לאף אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האמת ?
רון03/04/2010זה באמת מגעיל ואף דוחה בטירוף ! זה קרה לי עם אחת האקסיות שלי היה לזה ריח ממש חזק ומסריח וזה העיב על הסקס, לא נראה לי שיש טיפול תרופתי לזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל
ד``ר דניאל וטלמן05/04/2010התופעה שאת מתארת מוכרת, ואפשר להבין את המבוכה ואי הנוחות שלך.
מצד שני, את בעלת יכולת עוררות טובה ובהחלט יש גברים שאוהבים ונמשכים לתגובה זו.
ממליץ לך לפנות לבדיקה גניקולוגית אצל רופאת נשים המתמכה גם בתפקוד מיני של נשים.
במידה ואת צריכה המלצה כתבי לי ואמסור לך פרטים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע מעולה
יניב05/04/2010קשה להאמין שאת מרגישה שקיימת בעיה. אני מכיר מצבים דומים ודווקא מאוד נהנתי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תהיי נבוכה מהעניין
דודי08/04/2010היי אני דודי ואשמח לשמוע ממך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבואי נדבר
א א10/04/2010תכתבי לי למייל ונדבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל
ד``ר דניאל וטלמן10/04/2010דפדפי בתשובות וראי שנענת וקבלת תשובה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)