מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני חולת מין ורוצה אם כל אחדילנה18/10/2007
נימאס לי מבעלי..
אנחנו עוששים את זה הרבה מאוד...
אבל אני לא נהנת כבר...
מישהו רוצה?
אני בת 20 בלונדינית....1.72
מושכת...
אני אוהבת סקס סדו.....
אוהבת עלימות בסקס..
למעוניינים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התותח
מיקי19/10/2007אני מוכן לעזור לך ברצון 0773397933
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע לי הזוי...
Danydine19/10/2007ילנה שלום
בת 20 וכבר נמאס לך? כמה זמן את נשואה ו/או יוצאת אתו קודם לכן?
בתור ילדה בת 20, נשמע כל הקטע קצת מופרך...
מקווה שהעברית שלי קלה מספיק בשבילך..
נ.ב. אלימות בעברית.... אם זה מה שהתכוונת
עלימות - זה להיות צעיר... וגם לו בטוי שגור כ"כ.
אם תרצי לדבר יותר בפרטים ולא בנוכחות כל הפורום... כתבי ל [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזוי לא הזוי אבל בסוף התחננת קצת
האינטיליגנט02/11/2007תגיד לי מרצה ללשון שכמותך, אני מקווה ששגיאות הכתיב שלך כפי שהופיעו במשפט המסכם היו מוכוונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה18.10.2007
מפנק19/10/2007היי אני אוהב נשואות רוצה?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסי אותי
רודי19/10/2007אלוףבסקס תנסי השמיים הם הגבול אצלי0526989130
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשווה לנסות
שולט28/10/2007אני גבר נשוי, בעל נסיון מיני רב ומגוון, יודע איך לענג אישה, שרירי וחזק.
פנייתך נגעה לליבי ואני אמשח לעזור.
מעבר לכך לי חשוב גם היכולת אינטלקטואלית, פנימיות ואופי.
תצרי עמי קשר במייל הבא - [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפעם האינטלקטאול לקח את שק השינה
האינטיליגנט02/11/2007אינטלקטואל, בניגוד לאינטיליגנט, היה מצליח לכתוב את המשפט בלי "תעויוט".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילנה חחחח
יונה30/10/2007אמרת שאת אוהבת עלי מות בסקס.
ואני רוצה עלי נענע בתה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשובר השגרה
רוני30/10/2007אם את מעונינת באמת בסקס מן הסרטים את מוזמנת להתקשר אליי לפלאפון במספר 054-2041604
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילנה יש לך מסנג'ר?
גבי30/10/2007אם כן תתחברי לשלי
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא תתאכזבי
aviv01/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה צדיקים, כולם ממש מוכנים לעזור
האינטיליגנט02/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא בת 14 שתדעו רק היא עבדה עליכם
SATAN02/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשתתף ומוכן למה שאת רוצה
mario02/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מצייר ומזיין בשילוב, רוצה?
ben29/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמה לא עדיף לשפר את העברית קודם?
שני29/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חמודה
תומר30/11/2007שלום
תתחברי אלי למסנגר 390215684* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
תומר30/11/2007תיקון אי סי קיו: 390215684
מסנגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרי קשר דחוף
אביב03/12/2007אין לי הרבה זמן להיות בארץ אני צריך לחזור לארהב צרי קשר [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
david03/12/2007את לא חולת מין את פשוט לא יודעת להגיע לשיאים שגברים לא יודעים להעניק מספיק ןלכן את חושבת שאת רוצה כל הזמן תלמדי לענג את עצמך קודם ותסבירי לבן זוגך מה את הכי אוהבת ושיפסיקו כל החרמנים להציע את עצמם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהh
דני05/12/2007היי ילנה אני שטיני עניים ירוקות נראה טוב מאווד בן 23 אם בא לך להגשים כמה פנטזיות תצרי איתי קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)