בעת הנשיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעת הנשיקה
    מבויישת
    04/04/2010

שלום.אני מה זה עצובה.יש לי ארוס מאוהבים ומתה עליו.בעייתי היא שבזמן שאנו מתנשקים לא מרגישה בעליה בדופק שלי כמו שלו,הוא מאוד מתרגש,בנשיקה הראשונה הייתה חבל על הזמן רעדתי והתלהבתי אבל בזמן הנוכחי בכלל לא דופק נורמלי והכל רגיל איפה האוקסיטוטסין האם יש לי בעיה בהורמונים,באמת רוצה להרגיש את לבי דופק חזק פשוט איןןןן?חשוב להזכיר שאני מסורתית ועדיין בשלב הנשיקה אין מעבר לזה,רק כ שמתחתנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעת הנשיקה

הוספת תגובה

• למבויישת

ד``ר דניאל וטלמן
    05/04/2010

כמה זמן אתם מכירים, כמה זמן אתם מתנשקים?
    ההתרגשות ותפיקות הלב במקרים רבים נחלשים ונעלמים עם הזמן- זה לא אומר שלא אוהבים.
    אין לך בעיה בהורמונים. אקסוטוצין מופרש גם במגע של עור בעור ובשלב האורגזמה ולא רק בנשיקה.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד''ר דניאל וטלמן

מבויישת
    05/04/2010

תודה,אני מכירה אותו די הרבה זמן בערך 6 שנים,מאז שהגעתי לארץ,הוא מנסה המקסימום איתי,מרגישה איך הוא מנסה להפעיל טכניקות עלי(לגרר אותי)רק מנשק אותי ולא מותירה לו מעבר לזה,חשוב לי לכבוד את עצמי וההפתעה שבגלל זה הוא לא מוותר עלי,כשמתחתנים אני שלו,חולמת בו ובלילה הראשונה איתו,אבל קצב לבי בזמן הנשיקה נורמלי לחלוטין למרות שרוצה ובכוח שהפעימות יוגברו ונפח הפעימה שלי ילך ויגבר כך שהוא גם ירגיש אותו,שמתי לב שכשמתנשקת איתו הוא מנסה להרגיש דופק לבי(אולי!!),אני רוצה את זה,להרגיש פעימות לבי,נשיקה זה דבר שצריכים לכבד,כי היא מסמלת אהבה,ואני רוצה שתשתלט עלי,לשלוט בפעימות לבי,בנשימה שלי,איך אוכל לתקן את זה.הרי מאמינה שבזמן נשיקה הלב צריך להיות "היפראקטיבי"ומודעת לזה שאוקסיטוצין הורמון האהבה,מופרש במקרים שהזכרת קודם,אבל הוא גם גורם להעלאה בקצב הלב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו