בעיה עם הבן זוג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה עם הבן זוג
    סנדי
    07/04/2010

יש לי חבר 3 חודשים בערך מתחלת הקשר הוא אמר לי שהוא רוצה שנתקדם לאט ואני הסכמתי כי לא רציתי למהר יותר מידי. אבל לאחר חודש יתחיל להפריע לי שאנחנו ביחד הוא לא נוגע בי ובקושי מנשק אותי ואמרתי לו שאני מרגישה שהוא לא נימשך אלי והוא אמר לי שהוא פשוט לא רצה להלחיץ אותי ולכן ליזם כלום. ושעכשייו זה ישתנה ... אבל הבעיה שכלום לא ישתנה ואני לא יודעת מה לעשות ומה לחשוב כי זו פעם ראשונה שאני נתקלת בזה. ואנחנו מבלים די המון ביחד אחד עם השני. אני שוקלת להפרד ממנו בגלל זה. אני מאוד ישמח לעצה טובה כי אני באמת לא ודעת מה לעשות ולחשוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה עם הבן זוג

הוספת תגובה

• לסנדי

שלי פסטרנק כץ
    09/04/2010

מעבר לעובדה שהוא לא נוגע בך או מנסה לנשק אותך לא כתבת מה רמת הקשר שלכם ומה הסיבה שבגללה את בכל זאת נשארת איתו.

יתכן והבחור טרי בקשרים כאלו ולכן חושש לעשות מעשה. אם זה חסר לך כל כך ואת רוצה אותו אולי תעשי את את הצעד הראשון.

אם הוא ירתע, נסי לברר איתו מה העניין. יכול להיות גם שהיה לו נסיון רע בעבר והוא חושש לא לספק אותך. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו