אין ממש חשק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין ממש חשק
    men
    07/04/2010

היי לכולם
    אני מתנצל מראש על שיגעות הכתיב אנא היוו סובלניים .
    אני בן 25 ובת הזוג שלי בת 20 אנחנו ביחד כבר שנה וחצי .
    בחצי שנה אחרונה שנינו נכנסו לסדר יום מטורף ועמוס וכמות הפעמים שאנחנו עושים סקס די נמוכה , אומנם אנחנו מתנשקים הרבה ויש בנינו מגע פזי .
    אין לי בעיה עם זה שאנחנו לא עושים סקס בגלל עייפות זה נורמלי, מה שמדאיג אותי שאין לשנינו בעצם חשק לעשות סקס ובעבר היה לנו .
    אנחנו עדין נמשכים מאוד אחד אל השני ומאוד מאוד אוהבים ומפתחים את האהבה שלנו .

מה שאני רוצה לשאול בעצם

זה כדי אני יוכל לגלות מאיכן נובה החוסר חשק הזה?
    וכיצד ניתן לטפל בזה ?

תודה רבה
    אביב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין ממש חשק

הוספת תגובה

• תשובה

שלי פסטרנק כץ
    09/04/2010

אתה מתאר מערכת יחסים של אהבה ומשיכה הדדית.
    מגע פיזי הכולל חיבוק ונשיקות רבות בהחלט יכול למלא ולספק בתקופות מסויימות שבהן אנחנו עייפים מהרגיל ונכנסים למירוץ החיים... עבודה, בית עבודה.

לו היית מספר שאיבדתם את הקרבה ואת המגע הייתי מציעה לך לנסות למצוא זמן איכות יחד, אבל לפי התיאור שלך אתם פשוט הורדתם את תדירות הסקס וזה נורמאלי וקורה בתקופות מסויימות.

אני מאמינה שאם תמשיכו לשמור על קרבה ואינטימיות גם זה יחזור.
    נסה אולי להפתיע אותה בסקס לא שגרתי שיעלה את הריגוש ויכניס אתכם למוד קצת אחר.

אפילו משהו קטן כמו למלא את חדר השינה בנירות, לשים מוסיקה מרגיעה או קצבית (תלוי בטעם) ולהציע לה לכסות את העיניים כשאתה המוביל ומחליט בשבילה מה יהיה, יכול להיות שונה ומדליק.

סקס מסוג כזה, מכניס משהו שונה לשיגרה המוכרת ויכול להדליק מחדש ניצוץ שכמעט כבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאביב

ד``ר דניאל וטלמן
    10/04/2010

סדר היום המטורף והעיפות בהחלט משפיעים לרעה על החשק המיני.
    לבידו הוא כוח יצירה ולא רק בנושא מיני-כאשר אתם משקיעים אנרגיות רבות כל כך בעבודה או במחוייבות אחרות ואתם סחוטים מעייפות, אין אנרגיה וחשק מיני.
    רצוי להפחית בשעות העבודה ולמצא זמן איכות ורוגע לשנכם, לעשות דברים משותפים כולל דייטים המיועדים למגע ומין.
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו