יש משהו שאני חושש לדבר עליו...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש משהו שאני חושש לדבר עליו...
    אנונימי 20+
    11/04/2010

שלום וברכה,

אני מעדיף להשאר בעילום שם, אני בחור צעיר בשנות ה20 פלוס לחיי ובחודשים האחרונים אני מוצא את עצמי עסוק בראשי בפנטזיה שכל הזמן חוזרת ונמצאת לי בראש, בפנטזיה הזאת אני רואה אישה בשלה ובוגרת שומרת על ילד קטן בסביבות גיל 8 או כשהיא מטפלת בו או סתם מבלה בחברתו וכל הזמן בראש שלי אני ממשיך את הסצינה של הקירבה והחום בינהם למצב בו יש קירבה אירוטית בין האישה לילד, זתאמרת אני מדמיין שמרוב שלאישה נעים בחברת הילד הקטן והמתוק ללא אינטרסים ובגלל שהיא הכי משוחררת ומרגישה טוב עם עצמה כשהיא בחברתו ובגלל הנועזות והחריגות ביחסים שכאלה היא פשוט נסחפת לעולם של פנטזיות מיניות ואירוטיות עם הילד וברוב המקרים אני מדמיין שגם בחדרי חדרים הפנטזיות האירוטיות האלה שלה ממומשות על ידי האישה, עם הילד.

אציין שלא מדובר באישה ספציפית או בילד ספציפיים, כל אישה מושכת שנמצאת בקירבת ילד יכולה להזכיר לי את הפנטזיה הזו.

ראוי לציין שכבר מגיל קטן אני זוכר את עצמי ילד מאוד מיני שמאוד נמשך לבנות ולנשים ורצה כל הזמן חום ואהבה בכל הדרכים גם בדרכים אירוטיות כמובן, וכבר מספר חודשים שאני פשוט מתוסכל מזה שאני מפנטז בראש שלי דברים שהם ממש לא מקובלים בחברה שאנו נמצאים בה.

אני אחזור שוב, זה נמצא בראש שלי מספר חודשים, בערך חצי שנה לא יותר. ואני כמובן סטרייט במלוא מובן המילה שחושק אך ורק בנשים.

לפעמים אני מקווה אפילו למצוא נשים באינטרנט שמספרות על חוויות כאלה ולמינהן שימחישו לי שאת מה שרציתי שיקרה לי בגיל קטן, הן חוו עם ילדים אחרים בעבר או בהווה, וכל זה כשהן מספרות את זה על ידי סיפורים וכו'. אני כל הזמן צמא לסיפורים האלו של נשים בחצי שנה האחרונה.

אשמח מאוד אם אקבל אתייחסות למצב הזה שאני נמצא בו ואיך עליי להתמודד עם זה בהמשך, האם אני נמצא בסוג של בעיה בראש או שזה משהו שקורה בחדרי חדרים להרבה אנשים וזה טבעי.

ראוי לציין שאני סולד מכל אלימות או הטרדה כלשהיא שעלולה לגרום למישהו ובמיוחד לילדים קטנים לסבל כלשהוא וההתרגשות היחידה שלי היא כשאני מדמיין חום ואהבה חיוביים אירוטיים בין אישה לילד בלי שמץ של כפייה.

אני כבר לא יודע מה לעשות אני בחור רציני שהיה לוחם ביחידה טובה ואף פעם חלילה לא פגע במישהו ורוצה לדעת מה חוות דעתכם על הפנטזיות שאני מתאר כאן. ההתרגשות שלי היא כמעט אך ורק מהאישה הבשלה שמעניקה חום אימהי ואירוטי לילד הקטן.

מחכה בקוצר רוח ועם הרבה חששות לשמוע את תגובתכם כבר לא יכול לשמור את זה בלב.

אנונימי 20+

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני חושב שזה בסדר לפנטז

שיר
    13/04/2010

גם אם הפנטזיות שלך הם חריגות. העיקר הוא שצריך לדעת להפריד בין הפנטזיה לבין המציאות. להבין שזו פנטזיה, ולא את כל הפנטזיות צריכים לממש. אפשר רק לפנטז ללא מימוש. אם אתה מרגיש שאתה נסחף עם זה ומתקשה לעשות את ההפרדה הזו, אז אני ממליץ בחום להיפגש עם איש מקצוע (פסיכולוג), יעלה כמה שיעלה. שווה כל שקל. וגם אם אתה לא נסחף אבל לא מרגיש נוח עם עצמך, ייתכן שכמה מפגשים עם פסיכולוג יעזרו. רק אם אתה מרגיש שלם עם עצמך, מבין שאתה בסדר ומפריד היטב בין עולם הפנטזיות לבין המציאות, אז אין צורך בהיוועצות עם איש מקצוע. לי הייתה בעיה דומה במקצת לשלך ואת הדברים שאמרתי בנוגע להפרדה בין פנטזיה למציאות אמר לי פסיכולוג.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש כאן מומחים שיכולים לתת דעה?

אנונימי +
    13/04/2010

מומחים או נשים שיתנו את הצד שלהן בעניין?

אני פשוט מוצא את עצמי חושב על זה כל יום וזו הפנטזיה שהכי מרגשת אותי ומדליקה אותי, כמובן שאני מפריד בין פנטזיה למציאות אבל קורה לי הרבה פעמים שאני רואה אישה בוגרת מול ילד קטן כשהיא מלטפת אותו או מחבקת או נותנת יחס אימהי וזה פשוט נקשר לי ישר לפנטזיות מסויימות,

אשמח לדעת מה המומחים חושבים על זה ולמה זה כל כך מדליק ומרגש אותי? והאם יש דרכים להרגיע את הריגוש הזה? אני לא יכול להגיד שאני סובל מזה אבל הפנטזיה הזו משולבת עם ריגשות אשם שאולי משהו במחשבות שלי לא בסדר.

מחכה לשמוע תגובות ואשמח לדעת אם מה שאני מפנטז טבעי ויש עוד כמוני בינהן נשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאנונימי 20+

ד``ר דניאל וטלמן
    14/04/2010

ראשית אני קורא ומתרשם שאתה מוטרד מתוכן ואינטנסיביות הפנטזיה בחייך.
    האם האישה מפנטזת את הקירבה והארוטיקה עם הילד או אתה מפנטז שהיא מפנטזת? חומר למחשבה!
    אכן כן, פנטזיות ופעילות מינית של מבוגר/ת עם ילדים בהחלט לא מקובלת ותכנים פנטזיונים מסוג זה גם ללא פעילות מינית הלכה למעשה הם לא מקובלית ונחשבים לפרפיליה (סטיה מינית). מרכיב נוסף בפרפיליה זה הלחץ והחזריות והכפייתיות של הפנטזיה- אתה דברים שאתה מתאר שמתרחשים.
    במידה ומחשבות אלו ממשיכות וגורמות לך ריגוש מצד אחד ולחץ ומועקה מצד שני, ממליץ לך לפנות לקבלת יעוץ מקצועי בנושא.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר יקר, תודה שהגבת ראשית כל

אנינימי 20+
    14/04/2010

כל פנטזיה שבן אדם חווה בדרך כלל מתממשת כאשר הוא צופה בה או רואה את המתרחש לנגד עיניו עד שהוא כביכול מתרגל וממצה את העניין

אך במקרה הזה שלי המקרים ביום יום שאני רואה בחוץ הם הדבר היחידי שיכול לתת לי טיפ טיפה כיסוי לפנטזיה הזאת שבחודשים האחרונים נכנסה לראש שלי ומשום מה לא מצליחה לצאת בעיקר בגלל שזה מצב כל כך נדיר שאני פשוט מתרגש מעצם הנדירות שלו והשוני שבו.

מרכיב שני בריגוש הוא עצם היותי בתור ילד קטן מאוד מיני שדורש הרבה תשומת לב בקרב נשים אך ללא תגובות פיזיות ממשיות שאולי אני מנסה לחוות היום בפנטזיות שלי כאשר ילד אחר נהנה ממה שאני לא נהנתי פעם.

אתמול למשל הייתי במשחק כדורגל כאשר אני רואה למטה אישה בלונדינית יפייפיה שבמשך כל המשחק רק חיפשה את קירבתו של הילד ונישקה אותו בשפתיים לא פעם ולא פעמיים אלא יותר הילד היה בערך בגילאים שתיארתי 8-9 וזה יצר מצב שלא הצלחתי להתרכז במשחק ורק הייתי סקרן לראות מה טיב הקשר והקירבה בינהם כשהראש שלי סוחף אותי לכל מיני מקומות.

חקרתי על הנושא מעט בשביל להבין האם זה רק בראש שלי או שיש נשים שבאמת נמשכות לילדים בצורה אימהית או ריגשית גם אם זה רק בחדרי חדרים ולא באופן גלוי ועדיין לא הגעתי למסקנה ברורה בנושא מלבד העובדה שכתבו מספר חוקים שמגבילים קשרים בגילאים מסויימים בין בוגר לקטין מה שרק מקשה/מטריד יותר בעצם קיומה של הפנטזיה שלי.

אשמח לשמוע דעות של אנשים ברחוב כמו כן נשים, אין כמו לקבל תשובה מנשים בעצמן.

והאם אני נמצא במצב מסוכן בקיום פנטזיה שכזו או שיש דרך למצות את זה ולהשכיח את זה כמו כל פנטזיה אחרת שמיציתי בעבר למשל: כשהייתי רואה לסביות וזה היה ממש גורם לי פרפרים בבטן והיום זה כבר מרגש אותי פחות.

המון המון תודה אני כל הזמן עובר פה באתר לראות אם מגיבים לי מקווה שאמצא את הדרך להתמודדות טובה עם הפנטזיה. (זה קשה במיוחד כשמביך לשתף את זה עם אחרים)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבר אפשרי

סתם איש פשוט
    21/05/2010

אני לא מומחה וגם לא מבין גדול אבל אולי יש לי הסבר אפשרי. בתור גברים הציפייה של החברה מאיתנו היא תמיד להוביל ולהיות דומיננטיים ופעילים בכל דבר ובעיקר ביחסים בין גבר לאישה, יתכן שמה שמושך אותך בפנטזיה הספציפית הזאת זה איזשהוא רצון להיות יותר סביל במערכת יחסים? שהאישה תוביל ו"תדאג" לך במישור הארוטי כמו שאימא דואגת לבן במישור המשפחתי הרגיל?
    אם זה העיניין אני לא חושב שהפנטזיה שלך כל כך נדירה כי זאת פנטזיה שיש להרבה חבר'ה צעירים וכמו כן ניתן אולי אף לממש דבר כזה בצורה חוקית בעזרת משחק תפקידים בהסכמה עם אישה שהיא קצת יותר מבוגרת ממך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו