מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מי את באדולינהדייב11/04/2007
האם אפשר להכיר אותך או לשוחח איתך מעבר
אם כן ואם נשמע לך אז .....................
אם בא לך צרי קשר
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי Dave
12/04/2007להכיר אותי תמיד אפשר, אבל מעל דפי הפורום...
את הסיפור האישי שלי כבר סיפרתי פה, אבל אני אתן לך את התמצות:
אני חיה בנישואים פתוחים אחרי תקופה ארוכה של ניסויים, תהיות וטעויות...
מתוך עיקרון אני לא נכנסת למערכות יחסים עם גברים נשואים אלא אם כן האישה שלהם מצטרפת גם :)
אבל ביישנית אני ממש לא....תמיד אשמח לפטפוט פורומי...
תספר לי קצת על עצמך...מה הביא אותך לכאן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שוב באדולינה היקרה
דייב12/04/2007אני כאן בשביל להכיר, ללמוד, לדעת ולהנות
אני חי ומאושר לי מכל מה אני עושה יש לי משפחה כייפית ועבודה מהנה
אבל אוהב לדעת, להכיר וחוש דברים חדשים אם קיימים ואם אני יכול לעזור למישהו מהנסיון הרב שיש לי אני אשמח.
איך הגעת למצב של נישואים פתוחים ולמה את לא מחפשת לך איזה אחד ורק זוגות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אורח חייכם בריא?
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)