מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה + שאלה חשובהדניאל18/04/2010
יש לי בעיה שמציקה לי שאני עם מישהי ואני יודע שהיא לא בתולה זה מפריע לי מאוד ואני כל הזמן זה מפריע לי למרות שאני אוהב אותה וטוב לנו ביחד מקווה שתעזרי לי.
והאם מחדירה אחת זה הופך אותה ללא בתולה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדניאל
ד``ר דניאל וטלמן18/04/2010נושא הבתולין הוא עיניין ערכי ומוסרי אצל אנשים ואילו אנשים אחרים לא מיחסים לכך חשיבות כלל.
אתה מהקבוצה שמיחסים לכך חשיבות. מה החשיבות והערך של בתולין עבורך?
קרום הבתולין בנוי במבנה של רשת ולעיתים ממשגל וחדירה אחת הוא "נפתח" ולעיתים לא (מצרף תמונה) יתכן גם שבמקרים רבים האשה לא קיימה יחסי מין כלל ואילו בפעם הראשונה של המשגל לא ירד דם, מכיוון שהחורים בקרום הבתולין הם גמישים.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לתשובה
דניאל18/04/2010העיקרון של ערך הביתולין מאוד חשוב אצלי עד כדי כך שאני יכול לנתק קשר אבל מצד שני יש אהבה גדולה.........
האם יש פתרון לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאל
ד``ר דניאל וטלמן18/04/2010הפתרון הוא ערך האהבה מול ערך הבתולין. התשובה שלך..
בחר נכון.
בהצלחה,
ד"ר וטלמן דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש פיתרון
אוהד19/04/2010האם אתה בתול??
למה שהיא לא תנתק איתך את הקשר בגלל זה??
חומר למחשבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)