מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך יודעים מתי זה כבר סוף?אלמונית18/04/2010
שלום,
אני נשואה לבעלי 11 שנה, הכרנו לפני 14 שנה ומייד עברנו לגור ביחד. יש לנו 2 ילדים הכי מדהימים בעולם, אבל יש לנו בכל זאת בעיות. היה לנו סיפור אהבה מהסרטים ואני עדיין אוהבת את בעלי. מעולם לא היה לנו סקס טוב, אבל תמיד נמשכתי אליו וזה לא הפריע לי, לא חשבתי אז על כמה הסקס אמור להיות טוב, הוא היה וזה הספיק לי. כבר כ- 8 שנים אין לנו סקס, בהתחלה זה היה בגללי (בעלי סובל משפיכה מוקדמת, ואני לא מספיקה להגיע לסיפוק). נושא הסקס פשוט לא נראה חשוב לו מספיק, ואני אישה שלא מוכנה לוותר על חיי סקס. אין לנו יחסים בכלל, אלא רק סביב ילדים. עכשיו כבר יותר מ- 5 שנים בעלי כל הזמן בנסיעות לחו"ל במסגרת העבודה ואני חייבת להודות שאני אוהבת את הנסיעות שלו. הוא איש מקסים, הוא אבא הכי מדהים שיש, אבל הוא לא בעל. אני מרגישה שאין לי גבר שיהיה בשבילי כשהילדים הולכים לישון, אני מרגישה לא רצויה ולא מושכת כשאני נמצאת איתו, אני מרגישה שהוא מנהל רומן בחו"ל ואני לא מבינה איך אפשר להזניח ככה את האישה... כבר כמה חודשים לא שכבנו (אי אפשר לקרוא לזה סקס, כי זה לא). הוא עצבני, הוא צועק בבית הרבה, הוא מנסה להיות בעניינים, אבל אני רגילה כבר שהוא לא פה ואני שולטת בהכול. הוא יודע לנהל את התקציב שלנו בצורה יוצאת מן הכלל (זה המקצוע שלו), הוא דואג לילדים ומקדיש להם המון זמן, אבל איפה אני? אני לא מסופקת משום בחינה, ועכשיו הוא הלך לישון בסלון אחרי שרבנו כבר בפעם המיליארד. מעניין איך בכלל אנחנו מצליחים להספיק לריב, הוא רק חזר ביום שישי והוא אמור לטוס שוב שובע הבא.
רק רציתי לשפוף את כל מה שהצטבר בתוכי, תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא דווקא זה הסוף
אורי19/04/2010את לא חייבת לפרק את החבילה. אלא לחפש חיים נוספים במקביל (מאהב).לא לוותר על הסיפוק הבסיסי שלך.... וכשיגיע הזמן המתאים תחפשי פתרון יותר טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מצטער לשמוע..
אוהד19/04/2010ממש כואב לי לשמוע על יחסים כאלה..
אני בחיים לא אגיד לך לחפש מאהב כמו הבחור לפני, אני חושב שזה מגעיל מבחינה מוסרית ולהכניס את עצמך לטלטלה פסיכולוגית של חיים כפולים.
בנוסף, תחשבי על הילדים שלך, שיגורו בבית בו יש נתק של ההורים ויחסים קרים וצעקות - מה זה ילמד אותם על זוגיות??? מה יהיה אח"כ בזוגיות שלהם כשיגדלו??!
ילדים לומדים הכי הרבה ממה שהם רואים ולא ממה שאומרים להם. זה ישרוט אותם הרבה יותר מגירושים. ילדים צריכים הורים תומכים ואוהבים שמאושרים בעצמם. גם אם בנפרד.
אמא שלי גרושה פעמיים ובשתי הפעמים לטובה. אני לא רוצה לחשוב בכלל באיזה בית הייתי גדל אם הם לא היו נפרדים.
בנוגע לבעלך, לא מובן לי כל הסיפור; שפיכה מוקדמת או לא, יש כ"כ הרבה דרכים לגרום לאישה אורגזמה גם בלי חדירה (אני בטוח שאני לא צריך ללמד אותך.. ). אני חושב שאת צריכה לדבר איתו ולהבהיר לו שלא טוב לך וולשאול קודם כל אם הוא בכלל רוצה לשקם את היחסים שלכם. אם שניכם רוצים באמת לחזור ולשקם את היחסים שלכם (בין אם זה בשביל הילדים ובין אם לא), אני מציע אולי שתלכו לסקסולוג או שתסבירי לו בעצמך איך לענג אותך..
אני בעד שיחה כנה, שבאה ממקום אמיתי ולא שופט
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלמונית יקרה
שלי פסטרנק כץ23/04/2010הסיפור שלך נשמע כל כך עצוב..
אין סיבה בעולם שבגללה מישהי או מישהו אמורים לחיות כל כך הרבה זמן בלי להרגיש נאהבים ומחוזרים. אני חושבת שהסיפור שלך רציני מדי בשביל לנסות לפתור אותו בפורום.
ממליצה לך לגשת לשיחה עם מישהי או מישהו בתחום היעוץ הזוגי (סקסולוג/ית יועץ/ת זוגי/ת)
הכל מאד מעורפל ומבלבל במצבים כאלו כשמצד אחד יש לך גבר מקסים שהוא אבא נפלא ושותף נוח לחיים ומצד שני אין לך חבר אמיתי.
שיחה מקצועית תוכל לעזור לך לסדר את הראש ולהבין מה באמת את רוצה ממנו ומעצמך.
כן, יתכן מאוד שזה הסוף ואת עדיין בשלבי עיכול ראשוניים. יכול להיות שיעברו גם עוד 5 שנים עד שתגיעי להחלטה לכאן או לכאן ויכול להיות שאם תקדישי לזה זמן ותנסי לפתור את הדברים בצורה נכונה תחסכי לך עוד כמה שנים של לבד מתסכל כל כך...
מאחלת לך להגיע להחלטה נכונה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)