מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון וסקסאדוה19/04/2010
אני נמצאת בסוף הריון, בעלי התעלם ממני מינית במשך כל ההריון, אני נפגעתי מאוד מכך, הרגשתי שאני דוחה אותו או משהו בדומה לכך, מצאתי את עצמי הולכת ומתרחקת ממנו עד כדי כך שלא רציתי גם שיתקרב לחבק אותי.
יחסינו מעבר לנושא האינטימי, מעולם לא היו טובים יותר, יש בינינו המון הבנה, אנחנו מנהלים את חיינו על כל הקשיים בהם, באופן מאוד הדדי ומלא שיתוף והבנה, אנחנו ממש צוות לעניין בכל הסובב אותנו.
אולם, בנושא האינטימי, אנחנו הולכים ומתרחקים עד כי נראה שכבר לא נשאר הרבה בינינו.
בימים האחרונים הוא לפתע החל לדבר על הנושא, לומר שיש לו בעיה עם ההריון, שהוא חושב שאני נראית נהדר ומושכת מאוד אולם הוא לא יכול להביא עצמו לידי מעשה כי הוא מרגיש שהוא עושה משהו אסור.
בעלי אוהב סקס עם תלבושות סקסיות, הוא מאוד מושפע מסרטי פורנו. ואני חוששת שהוא נמשך אלי רק בגלל שבעבר זרמתי איתו בסגנון שלו, אני גם מאוד ליברלית, אבל אוהבת לגוון ולא אוהבת לעשות את אותו הדבר בכל פעם, כך שאיבדתי עניים בנושא התלבושות והנעליים הסקסיות...
אינני יודעת כיצד להתמודד עם המצב, כמו כן, המרחק שנוצר בינינו בחודשים הללו הוא עצום, אני מאוד ממורמרת על כך שהייתי לבד כל כך הרבה חודשים וקשה לי לראות את עצמי מתקרבת ויוצרת משהו איתו גם לאחר ההיריון.
כיצד מגשרים על הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע אני לא מקבלת שום תגובה?
אדוה21/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאדווה
שלי פסטרנק כץ23/04/2010אדווה יקרה,
ראשית אני מתנצלת על העיכוב במתן התשובה, משום מה דלגתי על השאלה שלך.
המצב שאת מתארת בהחלט מתסכל ועלול ליצור תחושה של ריחוק אם הוא לא מטופל נכון.
אני שמחה לשמוע שבן הזוג שלך העלה את הדברים לשיחה כיוון שזה אומר שאת חשובה לו והוא היה רוצה לפתור את זה. מצד שני, כפי שאת מתארת הזמן של 9 החודשים אכן עשה את שלו ואחרי תקופה ארוכה שבה לא קיבלת את מנת המגע ותשומת הלב שהיית זקוקה לה את מאוכזבת ומתוסכלת ומרגישה ריחוק.
אחת הגרכים ביא פשוט לדבר על הדברים בכל אפשרות. בעלך מרגיש שסקס בהריון הוא דבר רע ואסור ומחשבה כזו נובעת מבורות או מפרימיטיביות. זו מחשבה לא בריאה והיה רצוי שהוא ישוחח עם מישהו שיגרום לו להבין כמה הוא טועה וכמה חשוב ומהנה לעשות סקס במהלך ההריון.
לרוב מי שמשפיע עלינו הכי הרבה אלו חברים טובים שמשנים לנו את זווית הראיה אבל אם אין לו חבר כזה שחושב שונה ממנו היה רצוי מאד שתחפשו ספרים בנושא " סקס עכשיו" הוא ספר נפלא שמדבר על סקס בכל המצבים כמעט.. ספר נפלא!
אם לא, הייתי מציעה שתלכו ליעוץ סקסולוגי - אפילו שיחה חד פעמית יכולה לתרום רבות לחיבור ביניכם. לא תמיד יש צורך לעבור איזה תהליך היסטרי ורציני.
לפעמים פגישה חד פעמית פותחת חלון לכוון חדש ומשנה כמה דברים חשובים שיעלו את הזוגיות הנפלאה שלכם שוב על דרך המלך...
המון בהצלחה... ושיהיה בשעה טובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)