מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה ל-שלי פסטרנק כץקארין 3021/04/2010
שלום לך,
שמי קרולין בת 31 מחיפה, בעבר היה לי חבר 7 שנים ובחיים לא הגעתי לאורגזמה.
היום אני נמצאת עם בעלי קרוב ל-4 שנים ורק איתו הגעתי לאורגזמה אבל רק בעזרת גירוי בנרתיק אני לא גומרת מחדירה האם אפשר להנות באותה רמה מהסקס עצמו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
שלי פסטרנק כץ22/04/2010לא הבנתי אם את אותה האחת מהשאלה שלפניך כיוון ששתיכן חתמתן באותו שם למרות השאלות השונות..
השאלה שלך בכלל לא ברורה לי.
מצד אחד את כותבת שרק עם בעלך את גומרת ומגיעה לאורגזמה בגירוי הנרתיק.
מצד שני את כותבת שאת לא גומרת מחדירה.
קצת סדר בדברים. גמירה מהנרתיק זו גמירה מחדירה - מעט מאוד נשים מצליחות לחוות אורגזמה כזו.
אם התכוונת לכך שאת גומרת רק מגירוי בדגדגן ולא מחדירה אז גם זה נפלא. אולי אם תנסי ע"י אוננות לגרות את איזור הג'י שנמצא כ 4 סנטימטר מפתח הנרתיק כלפי מעלה לכוון הבטן התחתונה תוכלי להגיע גם לגירוי פנימי.
נכון, נדרשת עבודה, פתיחות, למידה ועוד אבל אם תצליחי לגלות בדרך עוד דרכי גירוי כבר הרווחת ואם לא תדעי לפחות שניסית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)