שאלה על חשק מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על חשק מיני
    איציק
    22/04/2010

שלום כשאני עושה סקס עם אישתי היא מאוד נהנת מזה ואני במיוחד גם משקיע ומענג אותה בלי סוף. אבל לאחרונה אין לה דחף מיני היא אומרת שהיא נימשכת אליי אבל אין לה חשק לסקס זה מגיע למצב של חודש בלי סקס. מה עליי לעשות כדי להחזיר לה את החשק המיני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על חשק מיני

הוספת תגובה

• לאיציק

שלי פסטרנק כץ
    23/04/2010

נסה לבדוק איתה ואיתכם מה השתנה לאחרונה..
    כל שינוי כזה או אחר עלול להשפיע גם על החשק המיני. החל משינוי במקום עבודה, בתפקיד, לחץ בעבודה, לימודים, מחשבות טורדניות, עליה קלה במשקל ועוד.

ולפעמים גם סתם מצב רוח שיגרתי או תקופתי. אם מצב היחסים ביניכם תקין חברי ונכון אני מניחה שזה תקופתי וזה הגיוני ולגיטימי. יש תקופות בהן הסקס מרקיע לשחקים ולאחר מכן יש דעיכה מסויימת, סקס שגרתי עד כמעט בכלל לא ושוב ישנה עליה.

איך להחזיר חשק? חשוב להקפיד על זמן איכות של אינטימיות. מה שעושה לנו את זה בסופו של דבר זו שיחה טובה, הקשבה, מבט עמוק של אהבה ותשוקה בעיניים, הליכה ליד חוף הים יד ביד...
    מלאי של רומנטיקה דביקה.. ומשם הדרך אל המיטה מהירה ומהנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו