קיום יחסים מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיום יחסים מין
    האלמוניתת
    23/04/2010

אני והחבר קיימנו יחסים בלי קונדום עם חדירה ,,אבל הוא לא גמר בחוץ וגם לא בפנים,,,כי זאת בפעם ראשונה שלי ובעת החדירה הרגשתי שזה כואב לי אז ביקשתי ממנו להפסיק......יש סיכוי שאני בהריון................

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קיום יחסים מין

הוספת תגובה

• חחחח

ירון
    23/04/2010

לא יודע למה לפי ההתנסחות שלך נשמע שאת ילדה פגועה מוחית בת 15 או לחילופין שעברת התעללות כלשהיא בילדות
    אשכרה נשמה שאת פגועת נפש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנסי לפירוט

אריאלה
    23/04/2010

אם הוא לא גמר הסיכויים שתיכנסי להריון קלושים לגמרי, הגיוני שהיתה לו שפיכה מוקדמת שהכילה תאי זרע, אך הסיכוי להיכנס מזה להריון הוא קלוש. מה גם שזו הפעם הראשונה שלך.

אבל!! וזה אבל רציני!!
    אל תקיימי יחסי מין ללא אמצעי מניעה- לעולם! אין לדעת מה יהיה בפעמים הבאות.
    המלצה- תיבדקו שניכם לביטחון לגבי מחלות מין.
    לכי לרופא להתאמת גלולות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאלמונית

ד``ר דניאל וטלמן
    24/04/2010

לפי מה שאת כותבת החבר לא גמר בחוץ ולא גמר בפנים, אז להבנתי הוא לא גמר בכלל?!
    סביר מאוד להניח שאת לא בהריון.
    במידה והמחזור הבא יאחר כדי לבדוק, יש ערכת בדיקה בסופרפארם.
    בברכה,
    דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו