בעיה בגמירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בגמירה
    אפי
    24/04/2010

מאז שאני עושה סקס, יש לי בעיה להגיע לגמירה.
    כאשר יש לי התגשות מסקס אז אני גומר נורמאלי.
    ברוב המקרים, זה לא כך. אני מתקשה לגמור ובשלב מסיים או שזוגתי גומרת וניגמר הסקס, או שנמאס לה ואז מפסיקים. זה יכול לקחת הרבה זמן, שמהו כמו חצי שעה וגם לא מגיע לגמירה.
    בגדול יוצא לי לגמור פעם ב 4-5 מפגשים.

לזוגתי קשה להגיע לסיפוק לבד ולכן אני צריך להשקיע הרבה גם בגירוי שלה. יכול להיות ששם הבעיה. עצם זה שרוב הזמן אני משקיע בלגרום לה גרוי מונע ממני להתרכז במין. אבל זה לא התחיל איתה אלה הרבה לפני, גם עם בנות זוג שלא היו צריכות אותי להגיע לסיפוק.

האם זם חריג או דבר שכיח?
    האם ניתן לשנות או לשפר את המצב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בגמירה

הוספת תגובה

• לאפי

ד``ר דניאל וטלמן
    24/04/2010

בהחלט יתכן שריכוז מיני בצרכים של האחר יכול להשפיע על העדר הריכוז בהנאה והסיפוק שלך ויכול להקשות על ההגעה לפורקן.
    אתה כותב שפעם ב 4-5 מפגשים אתה כן גומר. מה עוזר לך במצבים אלו, האם יש דפוס פעילות או רמת עוררות וחרמנות שעןזר לך להיות מגורה ולגמור?
    אך הפליטה באוננות?
    אם אתה יודע ומבין מה עוזר לך במצבים אלו לגמור, נצל זאת והיה שם כמה שיותר.
    בהחלט ניתן לשנות את המצב, במיוחד לאור העובדה שבחלק מהמפגשים המיניים אתה מצליח לגמור.
    קשיים בהגעה לפליטה אינם שכיחים כמו בעיה של פליטה מהירה, אך בפרוש יש מקרים המטופלים בקליניקות המתמחות בתפקוד מיני.
    בברכה,
    דניאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו