פנטזיה בשלישיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פנטזיה בשלישיה
    eubh
    01/05/2010

אני גרוש בן 35. לפני מספר חודשים הכרתי מישהי מדהימה ומערכת היחסים ביננו נפלאה. נודע לי ממנה שבעבר היא השתתפה בסקס עם שני בחורים שאחד מהם היה חבר שלה. מאז יש לי פנטזיה לעשות את זה איתה עם עוד בחור ואיני מוצא מרגוע לכך. אני חושש שגם אם תסכים לעשות זאת איתי ועם מישהו נוסף זו תהיה סופה של מערכת היחסים ביננו כי אני מאוד קנאי ולא אהיה מסוגל לראות מישהו מזיין אותה או אותה מוצצת למישהו אחר - לא שווה את הסיכון של לבד אותה. אני חושב על זה כול יום וזו פנטזיה מחרמנת מאוד. מה דעתך? האם בכול זאת לבקש ממנה להגשים את הפמטזיה? לנסות עם זוג אחר (אפילו נערת ליווי) רק שאדע שזה מאחורי? פשוט לוותר ולהמשיך לחלום? איך אפשר להפטר מהפנטזיה?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פנטזיה בשלישיה

הוספת תגובה

• פנטזיה בשלישיה

ד``ר דניאל וטלמן
    01/05/2010

לצחי,
    נשמע שמימוש הפנטזיה יכול לאיים על המשך הקשר, ואולי חשש זה ואי הוודאות מדליק אותך?
    לעיתים תכופות כאשר ממשים פנטזיה המציאות פחות מוצלחת.
    בפנטזיה אנו הבמאים, השחקנים והכל מושלם, ואילו במציאות לא תמיד.
    אם אתה מעוניין לחיות ולמצות את החיים עד הסוף, התשובה תהיה ברורה לך, ואם אתה מעוניין לשמור על מערכת היחסים נפלאה אפשר להמשיך לפנטז-שזה תמיד מדליק.
    בהצלחה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פנטזיה בשלישיה

eubh
    01/05/2010

OK ברור. השאלה היא האם לבקש ממנה ולהסתכן בסיום היחסים או לעשות את זה אפילו עם נערת ליווי? ונניח שאעשה זאת עם נעאת ליווי - האם הפנטזיה תעלם או שזה לא יספק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו