מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זיקפה בעייתית ושפיכה מוקדמתאנונימי02/05/2010
שלום לכולם,
יש לי שתי בעיות, אשמח לשמוע את עצותיכם..
אני בן 22 והנסיון שלי לא רב בכלל, יצא לי להיות עם שלוש בנות והסקס הראשון שלי היה בגיל 19.
הסקס הראשון היה עם חברה של 4 חודשים, ההתנסות הראשונה ביחסי מין, השפיכה הייתה מהירה יחסית אבל זה לא היה אכפת לי מאחר ואחרי הגמירה ישר יכולתי לגשת לסיבוב נוסף שבו הייתי מחזיק המון זמן..
לאחר פרידה הזדמן לי פעמיים לשכב בסטוץ עם אותה מישהי אחר, המצב היה זהה למצב הנ"ל.
לאחר 10 חודשים הכרתי בחורה נפלאה, שאנחנו יוצאים כבר 10 חודשים והסקס שלנו למען האמת די גרוע.. והסביר ואפרט למה.
בפעמים הראשונות שהיא הייתה עושה לי ביד בתחילת הקשר היה כמו במצבים הקודמים ממשיך לעמוד אחרי הגמירה והכל נפלא למרות שהגמירה מהירה יחסית, כשהתחלנו לשכב התאכזבתי מאוד לגלות שמצבי נהיה גרוע מאוד, לאחר הגמירה הראשונה והמהירה האיבר שלי פשוט לא רוצה לעמוד יותר, גם אחרי הפסקה של חצי שעה ולפעמים גם שעה ואז מתיאשים.. :(
קרה לי תופעה חד פעמית שגם ממש הדאיגה אותי ששכבנו בלילה וגמרתי וכשקמנו בבוקר ממש רציתי אבל לא עמד לי! ואחרי שינה ארוכה..
חשוב לציין שהסקס גרוע כי גם לה ממש כואב, יש לה איבר ממש קטן ורגיש מאוד, אני הראשון שלה, אנחנו לא נבוכים אחד מהשני ומדברים על זה באופן פתוח לגמרי ואגב היא הציעה לי לבקש עזרה באינטרנט אז ונענתי בחיוב לאור הרצון העז שלי לפתור את הבעיה..
תודה ומצטער מראש על החפירה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימי
ד``ר דניאל וטלמן04/05/2010ראשית אתה לא חופר!
המצב שאתה מתאר ידוע, ואתה מתאר מצב של קשר בין זקפה /איבוד זקפה ושפיכה מהירה מדי.
על מנת לעזור הייתי ממליץ לכם דבר ראשון לקיים חסי מין משך תקופה של שבועים שלושה ללא חדירה(ללא משגל) כל השאר מותר מין הכולל נגיעות מין אוראלי אוננות הדדית ועוד, כל זמן שהוחלט מראש שלא מגיעים למשגל בשום מקרה.
הדבר יפחיט את הלחץ מהתפקוד שלך ושל חברתך וישפר את ההרגשה. במידה ולא יעזור כדי לפנות לעזרה סקסולוגית מקצועית.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)