מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטיש לכפות רגליים של גבריםmili24/10/2007
יש לי פטיש מטורף לכפות רגליים של גברים...
אני יכולה לסגוד להם שעות, ללקק אותן, לעסות אותם, לנשק אותם...
יש פה גברים שחוו את זה ונהנו, או רוצים לחוות?
ספרו לי על מקרים כאלה שהיו לכם, מה קרה ואיך הרגשתם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא חושב שמישהו יאהב שמלקקים לו
אבי24/10/2007את הרגליים,אבל לכי תדעי אולי יש כאלה שאוהבכים את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, ישנם גברים כאלה
אילון25/10/2007היי מילי,
אכן ישנם גברים שמתגרים מהמחשבה של מישהי שמתגרה מכפות הרגליים שלהם ברמה כזו. אני למשל...
אני יודע שזה חריג, מודע לעצמי, אבל זה לא מרפיע לי בתכלס... אם כבר אני אנצל את ההזדמנות ו"אתוודה" לגבי עוד אחת מהסטיות שלי כאן לפנייך - ותגידי לי מה את(!) חושבת:
לפעמים, המחשבה על השתנות בסקס יכולה להביא אותי לגירוי לא נורמלי... מה דעתך על זה?
אשמח לשמוע!
שיהיה יום נעים :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדליק!!!
אלי02/11/2007לא חוויתי את זה אבל זה מגרה בטירוף.
המייל שלי הוא:
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמת לנסות את זה-פעם 1
yak103/11/2007מידה 43 מת לנסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבא לך לנסות?
אלון27/06/2010אם את רוצה לנסות, אני אשמ, בכייף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהFEET FETISH
חובב חיות05/11/2007ידוע ומהנה
אשמח לליקוק ויניקת האצבעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בדיוק כמוך יש לי פטיש לרגל אישה
מתמחה בצלילה07/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מכור לפטיש....
רמי03/09/2010היי קוראים לי רמי...יש לי חברה 5 חודשים ואני מכור לכפות רגליים שלה יכןך ללקק אותם שעות ולמצוץ בין האצבעות....להכניס את כל כף הרגל שלה לתוך הפה ללקק כל חלק כל אצבע בנפרד עם קצת נשיכות בקצוות של האצבעות.....תיצרי איתי קשר......אם בא לך להתנסות בעוד דברים מאתגרים שמנוגד קצת לחוקים...כירידות ארוכות...ליקוקים.ומגעים מחשמלים...0546107103
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח
ben29/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)