מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יורד דם בזמן קיום יחסי...גבר מודאגאדי09/05/2010
אני בן 22 ולחברה שלי יורד דם בזמן קיום יחסי המין ולאחר קיום יחסי המין.
זה לא דם של מחזור היא אומרת והוא נפסק כמה זמן לאחר מכן.
חשוב לציין שיש לי איבר מין גדול,היא אומר שכנראה שזה בגלל זה.
בגלל שיש לי איבר מין גדול והיא לא רגילה אז אני פוצע אותה
הדימום קרה כמה פעמים לאחר קיום יחסי המין.
עוד כמה נתונים:
פעם ראשונה שקיימנו יחסי מין זה היה ללא קונדום(אך היא קיבלה כבר מחזור)
אחרי הפעם הראשונה אמרה שכואב לה למטה והיה לה דלקת למטה (הדלקת חלפה ולא כואב לה כבר)
קיימנו יחסי מין כבר 4-5 פעמים
האם היא צודקת?אם כן האם תמיד זה יהיה ככה?או שזה תקופת הסתגלות?אם לא,מה יכולה להיות הבעיה?
גם השערות יכולות לעזור ולהרגיע אותי קצת כי אני קצת לחוץ מזה חחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי
ד``ר דניאל וטלמן09/05/2010בגוגע לדימום, יש לפנות לגניקולוגית המתמחה בתפקוד מיני ולברר את מקור הדימום. לא סביר שהדימום נובע מגודל איבר המין שלך, במידה ויש משחק מקדים ויש סיכוך של הנרתיק מישגל לא גורם לדימום. הנרתיק הוא אלסטי ובעל יכולת התרחבות(אל תשכח שתינוק עובר דרך הנרתיק בזמן לידה).
אתם תהיו הרבה יותר חכמים לאחר בדיקה רפואית גניקולוגית (אם אתה זקוק לשם של רופאה מומחה כתוב לי ואמליץ.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)