מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה אותו!!!רשל09/05/2010
שלום
אני בחורה בת 24 הכרתי בחור חמוד במסיבה, יצאנו 3-4 פעמים ונהנתי בחברתו
רק ששוב כמו כל הפעמים משהו לא היה נראה לי לקראת המפגשים האחרונים כמעט ולא שמעתי ממנו לא יחסתי חשיבות ונפגשנו, שבוע לפני הפגישה האחרונה ראיתי תמונה שלו במסיבה עומד ליד מישהי לא ממש היה ניתן לראות , אבל חשדתי שזה נראה כאילו הוא מתחיל איתה
וכמובן לא אמרתי לו כלום. בפגישה האחרונה היה נחמד לא להיט כי משהו הפריע לי..
כשהוא החזיר אותי הביתה אחרי היציאה ורצה לנשק אותי, לא רציתי, "שיחקתי קצת" אבל גם כל הזמן חשבתי שהוא מנסה עוד בנות במקביל אליי, והוא כמובן לא ידע מה עובר לי בראש..
אז הוא ראה שאני מתנגדת.. הוא התחיל לאמר שהוא לא יודע אם רוצה להמשיך את הקשר הזה.. ושתקתי ורק נתתי לו להגיד מה הוא חושב.. וכמובן גם אמרתי לו שבתקופה הזאת של היציאה
היינו לקראת הסוף פחות בקשר טלפוני והוא התנגד לזה (דיברנו על פרק הזמן הזה) יש לציין שנפרדנו אחד מהשנייה מאוד יפה ובצורה מאוד חברית
לי זה הרגיש כתחושת פספוס, כי כן חיכיתי לראות אותו וכן היה לי כייף איתו
רק שאותו שבוע הבחור הגיע לאותו מקום שבו אני מבלה.. הייתי קצת קרירה אבל היה נראה שהוא בא לראות אותי... (הוא לא הפסיק לכרכר..)
חודשיים אחרי זה נפגשנו שוב במסיבה דיברנו והוא לא זז ממני, רצה לגשת לבר ואמר לי שנייה לחכות.. לא חיכיתי הלכתי עם חברות שלי.. ואני מתבאסת על זה, כי מן הסתם הוא הבין שאני בטח לא מעוניינת.. השבוע ראיתי אותו שוב.. כמובן חברות שלי אמרו לי שהוא הסתכל, אז הוא עבר התחבקנו, דיברנו קצת.. אמרתי לו שאני שתויה והוא הציע להקפיץ אותי הביתה (אולי זה עוד סימן של מעוניין?)אני רק יודעת שאני רוצה אותו רק לא נראה לי שהוא כבר רוצה
מה אני עושה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה אותו
ד``ר דניאל וטלמן09/05/2010קחי יוזמה והראי לו או דברי איתו ואמרי לו שהוא מעניין אותך ואת מעוניינת בהמשך הקשר.
בהצלחה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם הוא לא ירצה
רשל09/05/2010אני ניסיתי, התכתבתי איתו יום אחרי המסיבה האחרונה
אבל לא אמרתי לו את זה במפורש..
הפחד הוא, שאולי הוא לא ירצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמחוק את זה
רשל26/05/2010שלום
אני יודעת שלא נהוג למחוק,
אבל אני אני מבקשת בכל לשון של בקשה למחוק את מה שכתבתי!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחח
רון27/05/2010חולת נפש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחח איזה מתוסבכת
עידן רוזן28/05/2010מגיע לך שכבר לא בא לו עלייך.. מה את משחקת אותה ומשחקת משחקים.. אנחנו לא בשנות ה60 ומבחורות כמוך אנשים פשוט שוכחים מהר וממשיכים לבאה, זה לא שאת עושה מעצמך משהו מיוחד, בדיוק להיפך, וזה נאמר פה מאחד שמנפנף לא מעט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)