עייפה בשביל בעלי היקר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפה בשביל בעלי היקר
    רבקה
    09/05/2010

אני עייפה מאוד מאז הולדת האחרונה בת שנה וחצי ויש לנו עוד ילדה בת שלוש אני עובדת שמונה שעות אוספת את הבנות ואז עינייני הבית והבנות כמובן בעלי שומר עליהם כשאני עושה את עבודות הבית ומאוד משתדל לעזור קצת כמגיע זמן לזוגיות לרוב 90% אני עייפה בשבילו ואם אני יקבל טלפון מי חברה אני יכולה לדבר שעה או לצאת אם אחיות שלי לבית קפה אין בעיה למרות העייפות ואני מאוד אוהבת את בעלי הוא גם נאמן ואוהב ומבקש כל הזמן סקס והוא נענה בשלילה לא מרגישה בנוח אם זה מה הבעיה מאוד רוצה לשנות אפשר לקבל עצה או כלים תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עייפה בשביל בעלי היקר

הוספת תגובה

• רבקה

ד``ר דניאל וטלמן
    09/05/2010

עייפות בהחלט יכולה לתרום להעדר רצון וחשק למין.
    אם מדובר רק בעייפות, מציע לך להפחית במטלות שאת לוקחת על עצמך ולהשאיר אנרגיה מסויימת גם לזוגיות ולמין.
    נשמע מדבריך שיש לך אנרגיה וכוחות לילדים, לעבודה, לבית, לחברות אבל למין וקרבה עם בעלך את עייפה.
    אולי יש מקום לבדוק האם זה רק עייפות? ואם התשובה חיובית-אם חשובה לך הזוגיות ובן זוגך הפחיתי בעומס ומצאי זמן גם לכם..
    בהצלחה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו