אשתי ופורנו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשתי ופורנו
    יניב
    11/05/2010

אני נשוי באושר מזה שנה וחצי. אשתי יפה מאוד ומושכת אותי ויש לנו יחסי מין נהדרים (אני רוצה קצת יותר, היא קצת פחות- נורמלי) לפני החתונה הייתי גולש בפורנו פעם ביום יומיים, אחרי החתונה הפסקתי כמעט לגמרי, פעם אחת היא תפסה אותי וכל כך נעלבה שזה היה טריגר ממש חזק עבורי להפסיק. לפני כחודשיים התחלתי להכנס שוב ושוב לאתרים אלו, אני יכול להיות עם אשתי, לקיים יחסים ואז לחכות שהיא תשן ולהכנס לאינטרנט. אני לא יודע, אולי אני מכור? אני נכנס גם בעבודה ואפ' מסתכן שיתפסו אותי ויהיו לי פאדיחות- זה חזק ממני!!! אני ממש רוצה להפסיק כי אני מרגיש שזה מאוד לא בריא לי ולקשר ויוצר סוד ביני לבין אשתי, אני גם מרגיש שזה מכניס לי לראש רעיונות על איך סקס נראה או אמור להראות ולא רעיונות בריאים (אלימות, יותר מזוג, פרטנרים שונים וחשיפה). אני ממש רוצה להפסיק אבל לא מרגיש מסוגל. לפני שבועיים הפסקתי לשבוע וכל הזמן היו מלחמות בתוכי. כאשר התחלתי שוב זה מגיע מהר מאוד ל3-4 פעמים ביום. מצפה לעזרה או עצה טובה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשתי ופורנו

הוספת תגובה

• אשתי ופורנו

ד``ר דניאל וטלמן
    12/05/2010

ליניב שלום,
    לפי תאורך נראה שאתה אכן עונה לקריטריונים של התמכרות למין (התנהגות כפייתית,סוד, סיכון להתפס ולהסתבך, גמילה היוצרת מועקה..)
    ניתן לטפל בהתנהגות ובתחושות אותם אתה מתאר.
    יש לברר מהיכן ומה הסיבות להתנהגות זו. מה ההתהגות משרתת, ועם ואיזה תחושות ורגשות ההתנהגות המינית עוזרת לך להתמודד?
    בפגישה אבחנתית/טיפולית ניתן לברר סוגיות אלו ובהמשך להפסיק את ההתנהגות הנ"ל.
    יהיה לא מקצועי ולא נכון לתת לך עצות באינטרנט.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו