מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס גרוע מאודאור12/05/2010
אשתי ואני נשואים כשנתיים וחצי, היחסים האינטימיים שלנו והחיים בכלל גרועים להחריד, אנחנו לא מסתדרים גם בחיים הרגילים, אין לי ולה ניסיון בתחום בכלל עקב היותינו דתיים, מהיום הראשון בו התחלנו לקיים יחסים הבחנתי בבעיה שאני מגיע לשפיכה ממש ממש מוקדם (בין 15-25 שניות לכל היותר) וזוהי בעיה שליוותה אותי תמיד מגיל צעיר בעת האוננות, עקב העובדה שחוסר התשוקה בנינו (למרות אהבתינו העזה) הוא גדול אני מאונן הרבה, ככל שהחיים איתה התקדמו הבחנתי גם שאני ממש מתקשה להגיע לקישוי ומגיע לשפיכה לפני זיקפה מוחלטת גם איתה וגם בעת האוננות, רציתי לדעת מה יכולים להיות הגורמים לתופעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס גרוע מאוד
ד``ר דניאל וטלמן12/05/2010התאור של איכות המין שאתה מתאר יכולה לנבוע ממספר גורמים:חוסר ידע ומיומנות הגורם ללחץ וחרדה בביצוע, חינוך ועמדות "נוקשות"כלפי מין והנאה מינית גופנית.
באופן כללי ניתן לומר שכנראה הקשיים שאתה מתאר נובעים ממקור נפשי ולא בעיה גופנית.
ממליץ לכם לפנות לטיפול מיני במרפאה ציבורית או באופן פרטי. ניתן לשפר את החוויה המינית שלכם, במיוחד שאתם כל כך אוהבים.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)