סקס גרוע מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס גרוע מאוד
    אור
    12/05/2010

אשתי ואני נשואים כשנתיים וחצי, היחסים האינטימיים שלנו והחיים בכלל גרועים להחריד, אנחנו לא מסתדרים גם בחיים הרגילים, אין לי ולה ניסיון בתחום בכלל עקב היותינו דתיים, מהיום הראשון בו התחלנו לקיים יחסים הבחנתי בבעיה שאני מגיע לשפיכה ממש ממש מוקדם (בין 15-25 שניות לכל היותר) וזוהי בעיה שליוותה אותי תמיד מגיל צעיר בעת האוננות, עקב העובדה שחוסר התשוקה בנינו (למרות אהבתינו העזה) הוא גדול אני מאונן הרבה, ככל שהחיים איתה התקדמו הבחנתי גם שאני ממש מתקשה להגיע לקישוי ומגיע לשפיכה לפני זיקפה מוחלטת גם איתה וגם בעת האוננות, רציתי לדעת מה יכולים להיות הגורמים לתופעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס גרוע מאוד

הוספת תגובה

• סקס גרוע מאוד

ד``ר דניאל וטלמן
    12/05/2010

התאור של איכות המין שאתה מתאר יכולה לנבוע ממספר גורמים:חוסר ידע ומיומנות הגורם ללחץ וחרדה בביצוע, חינוך ועמדות "נוקשות"כלפי מין והנאה מינית גופנית.
    באופן כללי ניתן לומר שכנראה הקשיים שאתה מתאר נובעים ממקור נפשי ולא בעיה גופנית.
    ממליץ לכם לפנות לטיפול מיני במרפאה ציבורית או באופן פרטי. ניתן לשפר את החוויה המינית שלכם, במיוחד שאתם כל כך אוהבים.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו