יורד לי כשאני מגיע לנקודה קריטית...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יורד לי כשאני מגיע לנקודה קריטית...
    דן
    15/05/2010

אני בן 30 כמעט ולא היו לי קשרים רציניים במשך כמה שנים טובות יש לי הרבה יזיזות ואיתן הסקס טוב ואין לי שום בעיה אבל כאשר אני מוצא מישהי שאני מתעניין בה לקשר רציני אני נתקל בבעיה, במשחק המקדים יש לי זקפה מלאה אך כשאנחנו מגיעים לשלבים מתקדמים או ממש לפני חדירה יורדת לי הזקפה.
    יש לכך המון סיבות נפשיות והמון סיבות אחרות של הרגלים שנוצרו במשך השנים וסיבה אחת נוספת שזה קרה לי בצעירותי והפחד קיים וגורם לזה לקרות שוב כשאני עם מישהי שאני מעוניין בקשר רציני.
    בכל פעם שזה קורה לי אני בודק את עצמי עם אחת היזיזות ואפילו מנסה לשחק משחקי שליטה תוך כדי האקט עם היזיזות ואני מצליח אבל כשזה מגיע לרגע האמת זה לא עוזר ברגע שנכנסת המחשבה "אל תיפול אל תיפול" .
     תודה מראש דן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לדן

ד``ר דניאל וטלמן
    15/05/2010

דן שלום,
    כפי שאתה כותב ואתה מודע לכך שהקושי והירידה בזקפה מתרחש רק במצבים מיניים/רגשיים מסויימים.
    ללא כל ספק מדובר על בעיית אונות עם רקע פסיכוגני. מדובר על סיבה שהיא נפשית ןיש לברר את הגורמים ללחץ ולפגיעה בזקפה ע"י פניה לטיפול סקסולוגי מקצועי באחת הקליניקות הציבוריות או בקליניקה פרטית.
    אי אפשר ולא נכון לענות ולהיכנס לאבחון וטיפול באינטרנט.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו