מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מי רוצה לזיין את אישתיאלון27/10/2007
יש לי פנטזייה לראות את אישתי מזדיינת עם גברים אחרים ואני גם משתתף
רציתי לשאול אם זה נורמאלי ואיך עושים את זה?
זה יהיה היום הכי מאושר בחיי לראות את אישתי באורגייה מטורפת (שלא תבינו לא נכון אני מטורף על אישתי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני
חמוד28/10/2007נאה מאוד חטוב ודיסקרטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זאת גם הפנטזיה שלה?
Danydine28/10/2007מה היא אומרת על זה?
זה שאתה מפנטז זה יופי, אבל היא צד מובנה וחשוב בעסקה... שיתוף שלה ואיתה תלוי רק בה.
סביב איזה גיל אתם מסתובבים?
איך אתם נראים?
אני משוכנע שבאתר, תמצא קופצים רבים על המציאה לפני שבדקו בציציות מה מסתתר מאחורי העסקה...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיהיה לי העונג
אייל29/10/2007הי אם אתה רציני יהיה לי העונג להישתתף
יש לי ניסיון צור קשר למייל שלי
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה חולה
יונה30/10/2007אתה תפסיק להיות מטורף עליה
לאחר שתראה אותה מזדיינת עם אחרים
זה אולי ידליק אותך מינית לתקופה קצרה
חודש חודשיים לא יותר
ולאחר מכן יתחילו לרוץ לך הסרטים בראש
איך שהיא היזדיינה
איך עם ההוא היא גנחה כך ואיך עם ההוא היא היית
באטרף.ולמה איתי היא לא כך.
עזוב אותך מזה צא מזה זה לא בריא אמרתי לך
זה רק ידליק אותך לתקופה קצרה.
אל תקלקל את היחסים הטובים שיש בניכם.
אתה רוצה משהו מעניין?
צרפו זוג שכל אחד יתעסק עם בת זוגתו
ללא חילופים רק נגיעות זה מטריף בטירוף
ומשפר את חיי המין ללא הכר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי רוצה לזיין את אישתי - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן17/10/2010לאלון,
אם זה מה שמדליק אותך ואת אשתך, זה נורמלי לחלוטין.
אם זה טוב לכם ולא פוגע באחרים זה בסדר גמור גם אם יהיו אנשים שירימו גבה..
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאשר פה את האימיל שלך
אילן18/10/2010אני השמח לחמוד את אישתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מוכן לזיין אותה
אמיר19/10/2010אם אתה מעוניין שלח לי הודעה ונדבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHi
Mark24/10/2010היי... אני בן 29, נראה טוב, מאוד נחמד, לא בררן. אני אשמח אם תצרי קשר 0504953116
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)