מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למה הוא לא רוצה???ניר18/05/2010
שלום
אני ובעלי נשואים כבר שנתיים, היחסים בינינו טובים מאוד, לפני שנהיינו זוג היינו ידידים טובים וסיפרנו כמעט הכל אחד לשני והוא סיפר אז שהוא "ירד" פעם אחת רק לחברה הקודמת שלו, הזמן עבר התחתנו, נולד לנו תינוק מקסים, והוא פשוט מסרב "לרדת"לי, הוא אומר שהוא לא יכול וזה לא קשור אליי זה קשור אליו בלבד, זה מאוד פוגע בי נותן הרגשה שאולי הוא חושב שאני לא מספיק נקייה? (דבר שאני מאוד מודעת לו זה הניקיון האישי והאינטימי שלי) היו לנו המון מריבות וויקוחים בכיתי המון ופשוט אותם תשובות : הוא אומר מתי שהוא זה יבוא כרגע אני לא מרגיש שאני יכול....מה אתם אומרים? איך להתייחס לזה? זה מאוד מתסקל אותי ולא נותן לי מרגוע, למה לה כן ולי לא???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה הוא לא רוצה
ד``ר דניאל וטלמן19/05/2010למוריה שלום,
קשה לדעת למה לא לרדת לך מבלי לשוחח עם בעלך.
נראה שגם בעבר התנהגות זו של מין אוראלי לא ממש הדליקה את בעלך ולא ממש משכה אותו (אולי עצם הביצוע לא עושה לו טוב-וזה לא אומר שאת לא עושה לו את זה).
מעבר למין האוראלי, אך החשק המיני שלו? האם את מרוצה מתדירות ואיכות המין כאשר מבודדים את נושא המין האוראלי?
מציע לך לא להמיך ולחפש מה שאין ולא להמשיך לשאול ול"חפור" בנושא מכיוון שהתנהגות זו עלולה להוביללסירוב לקיום יחסי מין באופן כללי.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני נסיוני
יול22/05/2010הדבר נובע מתפיסה שוביניסטית של "אני לא מוכן לרדת לאישה" גם בגלל ה"כבוד הגברי" וגם בגלל תפיסה שהפות הוא דבר לא יפה, או מסריח או כל מה שמלמדים גברים. ותפיסה שרק האישה צריכה לרדת לגבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני נסיוני
יול22/05/2010הדבר נובע מתפיסה שוביניסטית של "אני לא מוכן לרדת לאישה" גם בגלל ה"כבוד הגברי" וגם בגלל תפיסה שהפות הוא דבר לא יפה, או מסריח או כל מה שמלמדים גברים. ותפיסה שרק האישה צריכה לרדת לגבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגידי..
עידן רוזן28/05/2010את כאילו ממש בוכה לו עם דמעות בעיניים "תרד לייי אני רוצה שתרד ליייי" והוא לא מוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה כל כך קריטי בעינייך?
אסף30/05/2010אני מבין שזה מדליק אותך אבל זה לא צריך להגיע לבכי ומריבות. תסתכלי על זה מהצד שלך. אם הוא היה בא ואומר לך שנורא מדליק אותו להשתין לך בפה היית מסכימה? נכון שאני קצת מקצין ואין מקום להשוואה אבל לצורך הענין ולידיעתך איבר המין נשי הוא לא שיא היופי ורק תשוקה בלתי מוסברת גורמת לנו לאהוב לרדת לאישה. יש כאלה שלא סובלים את זה. חלקם מתאמצים למען בת הזוג ומסתירים את הגועל. חלקם,כמו בעלך, פשוט לא מסוגלים. אז מה? זה כל מה שיש בבן זוגך? איאפשר להנות מדברים אחרים בסקס?
תחשבי על זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם איבר המין הגברי
יול13/06/2010גם איבר המין הגברי הוא "לא שיא היופי", אבל בנות יורדות לבנים כי הם מכריחים אותן ובנים לא רוצים לרדת לבנות כי הם חושבים שזה לא בכבוד שלהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)


.jpg)
