למה הוא לא רוצה???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה הוא לא רוצה???
    ניר
    18/05/2010

שלום
    אני ובעלי נשואים כבר שנתיים, היחסים בינינו טובים מאוד, לפני שנהיינו זוג היינו ידידים טובים וסיפרנו כמעט הכל אחד לשני והוא סיפר אז שהוא "ירד" פעם אחת רק לחברה הקודמת שלו, הזמן עבר התחתנו, נולד לנו תינוק מקסים, והוא פשוט מסרב "לרדת"לי, הוא אומר שהוא לא יכול וזה לא קשור אליי זה קשור אליו בלבד, זה מאוד פוגע בי נותן הרגשה שאולי הוא חושב שאני לא מספיק נקייה? (דבר שאני מאוד מודעת לו זה הניקיון האישי והאינטימי שלי) היו לנו המון מריבות וויקוחים בכיתי המון ופשוט אותם תשובות : הוא אומר מתי שהוא זה יבוא כרגע אני לא מרגיש שאני יכול....מה אתם אומרים? איך להתייחס לזה? זה מאוד מתסקל אותי ולא נותן לי מרגוע, למה לה כן ולי לא???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה הוא לא רוצה???

הוספת תגובה

• למה הוא לא רוצה

ד``ר דניאל וטלמן
    19/05/2010

למוריה שלום,
    קשה לדעת למה לא לרדת לך מבלי לשוחח עם בעלך.
    נראה שגם בעבר התנהגות זו של מין אוראלי לא ממש הדליקה את בעלך ולא ממש משכה אותו (אולי עצם הביצוע לא עושה לו טוב-וזה לא אומר שאת לא עושה לו את זה).
    מעבר למין האוראלי, אך החשק המיני שלו? האם את מרוצה מתדירות ואיכות המין כאשר מבודדים את נושא המין האוראלי?
    מציע לך לא להמיך ולחפש מה שאין ולא להמשיך לשאול ול"חפור" בנושא מכיוון שהתנהגות זו עלולה להוביללסירוב לקיום יחסי מין באופן כללי.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפני נסיוני

יול
    22/05/2010

הדבר נובע מתפיסה שוביניסטית של "אני לא מוכן לרדת לאישה" גם בגלל ה"כבוד הגברי" וגם בגלל תפיסה שהפות הוא דבר לא יפה, או מסריח או כל מה שמלמדים גברים. ותפיסה שרק האישה צריכה לרדת לגבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפני נסיוני

יול
    22/05/2010

הדבר נובע מתפיסה שוביניסטית של "אני לא מוכן לרדת לאישה" גם בגלל ה"כבוד הגברי" וגם בגלל תפיסה שהפות הוא דבר לא יפה, או מסריח או כל מה שמלמדים גברים. ותפיסה שרק האישה צריכה לרדת לגבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגידי..

עידן רוזן
    28/05/2010

את כאילו ממש בוכה לו עם דמעות בעיניים "תרד לייי אני רוצה שתרד ליייי" והוא לא מוכן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה כל כך קריטי בעינייך?

אסף
    30/05/2010

אני מבין שזה מדליק אותך אבל זה לא צריך להגיע לבכי ומריבות. תסתכלי על זה מהצד שלך. אם הוא היה בא ואומר לך שנורא מדליק אותו להשתין לך בפה היית מסכימה? נכון שאני קצת מקצין ואין מקום להשוואה אבל לצורך הענין ולידיעתך איבר המין נשי הוא לא שיא היופי ורק תשוקה בלתי מוסברת גורמת לנו לאהוב לרדת לאישה. יש כאלה שלא סובלים את זה. חלקם מתאמצים למען בת הזוג ומסתירים את הגועל. חלקם,כמו בעלך, פשוט לא מסוגלים. אז מה? זה כל מה שיש בבן זוגך? איאפשר להנות מדברים אחרים בסקס?
    תחשבי על זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם איבר המין הגברי

יול
    13/06/2010

גם איבר המין הגברי הוא "לא שיא היופי", אבל בנות יורדות לבנים כי הם מכריחים אותן ובנים לא רוצים לרדת לבנות כי הם חושבים שזה לא בכבוד שלהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו