להמשיך לשקר ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להמשיך לשקר ?
    חנן
    19/05/2010

חג שמח .
    אני בת 40 נשואה + 1 לבעל מקסים , בכל שנות נשואינו וכבר בשנה הראשונה היו לבעלי תלונות ומענות לגבי הסקס ביננו , הוא רצה ואני לא מכל מיני סיבות , נהנת יותר נהנת פחות וכו"י .
    בעלי כל השנים טען שקיימת בעיה מינית בינינו ועלינו לטפל בה ואני דחיתי את תלונותיו וטענתי כי הוא מגזים וזה בגלל הבדלי הצרכים ביננו , אני דחיתי אותו מכל מיני סיבות ידועות והוא כפי שראיתי הסתובב מתוסכל , מדוכא ולא מאושר אבל השנים חלפו נולד לנו ילד נהדר אבל הבעיה קיימת ואף החמירה .
    האמת היא שאינני רואה את עצמי גם לא בעבר כאחת שמתה על סקס והצרכים שלי ממש קטנים ואני מסוגלת למשוך ככה שבועות ואף חודשים ללא בעיה ואז בעלי מתחרפן , אני מעדיפה ללכת לישון מאשר לקיים יחסים וטוענת שמספיק לקיים פעם בשבוע ולא יותר .
    לאחר איומים ולחץ מצד בעלי הגענו ליעוץ מיני (שלא עזר לי בכלום) שהבהיר לבעלי את המצב ושם הבין בעלי שעבדתי עליו כל השנים וזה המצב שיש לו בבית , אני מכחישה ולא מודה בכל הסיפור וטענת כי זה בגלל הבדלי צרכים ואני אשתדל לעשות יותר בישבלו ולא מתוך הנאה וחשק .
    היום בעלי לאחר היעוץ לוחץ להתגרש ולא מוכן להשלים למצב .
    שאלתי : האם לשוחח עם בעלי ולהתודות שמה שהוא מרגיש זו האמת .
    האמת שאני חוששת שיבגוד בי כי הוא גבר חתיך ואני רואה שמתחילות איתו כל מיני נשים.
    כמובן שאני לא רוצה להתגרש .
    מה המלצתכם עלי לעשות כי לא ניתן יותר לגרור את המצב כפי שהוא .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להמשיך לשקר ?

הוספת תגובה

• ליפה

ד``ר דניאל וטלמן
    19/05/2010

ליפה שלום,
    ממליץ לך לשוחח עם בעלך, על אהבתך אליו ועל כל התכונות שיש בו ועד כמה את שמחה שאת איתו.
    חשוב לומר לו אתץ האמת ולפתוח את הנושא של צרכים מיניים שונים, על עניין ודחף מיני שונה בין אנשים שונים, את יכולה להסביר לו שהעדר החשק המיני שלך כלפיו לא קשור בו אלה שאת כן אוהבת ואולי נמשכת אך אין לך צורך במין.
    האם את יודעת, מודעת ומבינה מה הגורמים והסיבות להעדר הדחף המיני שלך?
    ללא ספק פער בצרכים ובחשק המיני בין בני הזוג היא בעיה קשה ומורכבת, היוצרת קונפליקטים רבים.
    בהצלחה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר בטלמן

חנן
    20/05/2010

תודה ליעוץ .
    הבעיה הקשה שהתעקשתי שנים שזה לא נכון מה שהוא מרגיש ומה שיש לו בבית והאמת צפה לו ביעוץ המיני / זוגי שאותו הוא יזם ולא אני .
    היועצת המליצה לו על 3 אפשרויות : להשלים עם המצב , לבגוד בי או להתגרש בגלל שלא נראה לה שהמצב ישתפר .
    בעלי טוען שהשיחה הייתה צריכה להגיע ממני לפני הרבה זמן וכן היוזמה לטיפול המיני / זוגי צריכך היה להגיע ביוזמתי אבל אני ננעלתי בשלי ולא עשיתי דבר ולכן מאז הוא אינו יכול לחיות איתי יותר ולא מסוגל להתקרב אלי ויוצא מהבית , נכנס לבית מתי שבא לו ומושך להתגרש וטוען שאני אימללתי אותו שנים ואינו מאושר ולא טוב לו איתי למרות שיש לנו ילד משותף .
    מצד אחד אני דיי מבינה את הקשיים של בעלי אבל אני לא מסוגלת לתת לו יותר ממה שאני יכולה וצריכה .
    האם להציע לו להפרד לתקופה קצרה שיסתובב בחוץ ובסוף יחזור וישלים למצב לאחר שירגיש שאחרות לא שונות בהרבה (לפי הסיפורים של חברות שלי) או להתגרש כי ס"ה אני גם יכולה לחיות לבד מכל הבחינות .
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מדוייק

sharon
    20/05/2010

קראתי את תגובתך וחלה טעות בהשקפה שלך.
    לא כל אישה בעלת דחף מיני נמוך.
    ישנן הרבה נשים (כמוני למשל) שכן אוהבות מין וכן בעלות תשוקה רבה ועזה .
    לכן כשאת מפנטזת על כך שיחזור לאחר שייראה שכולן אותו דבר בחוץ את טועה.
    המטפלת צדקה בהצעתה קיימות אפשרויות: גירושין, בגידה, השלמה עם הקיים.
    לדעתי האופציה השלישית לא יכולה להתקיים.
    אני למשל לא יכולה לדמיין את חיי ללא מין, זו תחושה כבויה, חי- מת.
    טבעי שמשיכה בין בני זוג דועכת עם השנים אך מה שאת מתארת פה הוא משהו עמוק יותר שלדעתי , לא למענו, אלא למענך, כדאי לך לבדוק ולטפל בזה בלי קשר למה שיקרה איתו.
    עבורך נטו. המין הוא צורך בסיסי של כל אדם, ממש כמו אוכל ושתייה.
    וגם אם תצטרכי לעבוד על זה בסופו של דבר זה ישתלם לך.
    יכול להיות שמצב בריאותי כלשהו משפיע על הצורך הזה שלך , או חוויה שחווית או אפילו אם לא חווית מספיק. סיכוי גדול מאוד הוא שזה פתיר וחבל שאת מרימה ידיים.
    ברגע שתחווי חוויה מינית טובה לא תרצי להפסיק....וזה טבעי ונכון וטוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מדוייק

sharon
    20/05/2010

קראתי את תגובתך וחלה טעות בהשקפה שלך.
    לא כל אישה בעלת דחף מיני נמוך.
    ישנן הרבה נשים (כמוני למשל) שכן אוהבות מין וכן בעלות תשוקה רבה ועזה .
    לכן כשאת מפנטזת על כך שיחזור לאחר שייראה שכולן אותו דבר בחוץ את טועה.
    המטפלת צדקה בהצעתה קיימות אפשרויות: גירושין, בגידה, השלמה עם הקיים.
    לדעתי האופציה השלישית לא יכולה להתקיים.
    אני למשל לא יכולה לדמיין את חיי ללא מין, זו תחושה כבויה, חי- מת.
    טבעי שמשיכה בין בני זוג דועכת עם השנים אך מה שאת מתארת פה הוא משהו עמוק יותר שלדעתי , לא למענו, אלא למענך, כדאי לך לבדוק ולטפל בזה בלי קשר למה שיקרה איתו.
    עבורך נטו. המין הוא צורך בסיסי של כל אדם, ממש כמו אוכל ושתייה.
    וגם אם תצטרכי לעבוד על זה בסופו של דבר זה ישתלם לך.
    יכול להיות שמצב בריאותי כלשהו משפיע על הצורך הזה שלך , או חוויה שחווית או אפילו אם לא חווית מספיק. סיכוי גדול מאוד הוא שזה פתיר וחבל שאת מרימה ידיים.
    ברגע שתחווי חוויה מינית טובה לא תרצי להפסיק....וזה טבעי ונכון וטוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליפה

ד``ר דניאל וטלמן
    20/05/2010

ההחלטה מה לעשות תהיה תמיד ההחלטה שלך ושל בעלך.
    מה הבעד והנגד של כל החלטה שתקבלי, את זה צריך לשים על המוזניים.
    לפי אך שאת כותבת, נראה שאת ממש מחזיקה ושומרת על היכולות והרצונות המיניים שלך והאופציה לעבוד על הבנה של המנעים ושינוי לא באים כאן לביטוי. מנגד יש את התיסכול והמחיר שבעלך ואת משלמים..
    חשוב לציין שבהחלט יש נשים שאוהבות ונהנות ממין (החברות שלך לא מיצגות את כל הנשים).
    לכל החלטה יש תג מחיר. את זו שצרכה להחליט מה טוב לך ומה ועד כמה את מוכנה להשקיע.
    בהצלחה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו