סקס ונשים מבוגרות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס ונשים מבוגרות...
    יובל
    19/05/2010

שלום אני גבר בן 32 נשוי ואב ל2
    חיי המין שלי הם פשוט אפס מאופס אשתי פשוט לא אוהבת סקס וזה הולך ומחמיר מיום ליום.
    חייב לציין שאני גבר שנראה לא רע חטוב ומאוד מאוד יצרי ומאוד אוהב מין
    לעיתים קרובות מאוד אני מאונן עד 5 פעמים ביום!!
    אני נמשך מאוד לנשים מבוגרות ממני והשאלה שלי היא בעיקר לקוראות בגילאים של עד 45 האם
    יש סיכוי איתכן או שהגיל שלי לא אטרקטיבי ??
    מאוד מסקרן אותי לדעת אם ללכת על הגילאים הללו
    מה דעתכם אשמח לשמוע גם מנסיון של גברים
    יובל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס ונשים מבוגרות...

הוספת תגובה

• ליובל

שלי פסטרנק כץ
    20/05/2010

מה היה לפני שנולדו הילדים? האם גם אז היא לא אהבה סקס?

אתה רושם שהיא לא אוהבת סקס באופן כללי. אם כן, שאל את עצמך מדוע התחתנת עם מישהי כזו? האם חשבת שאחרי החתונה משהו ישתנה?

מציעה לך לפני שאתה רץ לנסות את מזלך אצל נשים אחרות לעשות טוב טוב בדק בית ולנסות להבין מה גורם לה לא לרצות סקס איתך. נדירות הנשים שלא אוהבות מגע ונמנעות מסקס אלא אם כן היא מרגישה חסך באינטימיות איתך. אולי אם תעבדו על האינטימיות תגלה שאשתך אוהבת סקס ואולי אפילו תופתע לגלות כמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משיכה גופנית

אנונימי
    22/05/2010

הייי שמי ליאל אני בן 20 מאז ומתמיד נמשכתי לנשים מבוגרות . מבוגרות הכוונה היא לנשים עד גיל 35 , הבעיה היא שנשים בטווח הגיל הזה לא לוקחות גבר כמוני ברצינות וחושבות שאני סתם מטריד אותן.
    כיצד אלי לנהוג שהן חושבות כך?
    אשמח לתשובה שתעזור לי . תודה מראש !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו