יחסים, עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסים, עזרה
    רות
    20/05/2010

היי,

אני בת 22 ועדיין לא חוויתי אהבה, יצאתי עם כמה בחורים, אבל תמיד אחרי כמה פגישות הייתי עוצרת את זה ..(הייתי מאד בררנית...)
    היום אני מרגישה אחרת יותר נפתחתי ובהרבה פחות בררנית, יותר מוכנה לזוגיות
    ובאמת הכרתי בחור שנפגשנו כמה פעמים פעם ראשונה עם עוד חברים, פעם שניה לבד בבית קפה ואח"כ עם חברים ובפגישה הרביעית לבד בסרט, בכל הפעמים בסיום הערב התנשקנו.. עכשיו כל פגישה הייתה בהפרש של שבוע...ככה שכמעט כל יום שוחחנו בטלפון..

בפגישה לאחר מכן נפגשנו בים בלילה, דיברנו ולרוב התמזמזנו.אפשר לקרוא לזה סקס יבש. היה לי כיף, זה היה עם בגדים ולא יותר מידי אבל בכל זאת אני מרגישה ממש מוזר כאילו שאני נעצרת כזה בתוכי, עולות לי מחשבות "אולי זה יותר מידי?" "אנחנו לא כלכך מכירים טוב" וכדומה..

העניין שאני חושבת על זה המון ומאד רוצה ומפנטזת המון אבל כשמגיע הרגע וזה קורה עולות מחשבות ופתאום זה מן חזרה לאחור..

אני ממש רוצה זוגיות ולחוות זאת , אבל עדיין משהו שם מוזר ברגע שזה מגיע למגע פיזי...
    מה שבטוח שאיתו אני מרגישה אחרת משאר הבחורים שהייתי איתם, כנראה שאני מרגישה יותר פתוחה מבפנים אבל לא מספיק ...

שתי שאלות

1. האם זה נראה בסדר כבר להתמזמז ממש בהתחלה?
    2. מה עליי לעשות על מנת לא לעצור קשר ככה? כי בכל זאת אני כן רוצה...האם כדאי ללכת פסיכולוג?
    ועוד משהו, נראה לי שאני לא כלכך אוהבת להתנשק, יותר מושך אותי המגע בגוף, האם זה בסדר?

אשמח למענה,
    תודה (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסים, עזרה

הוספת תגובה

• לרות

שלי פסטרנק כץ
    20/05/2010

רות היקרה,

אם נסכם את כל הפרמטרים שתארת כאן, ביניהם הגיל שלך השלב שבו את נמצאת מבחינת מצב היחסים וכו' נשמע שאין לך כל סיבה להרגיש שאת ממהרת מדי.

ישנן בנות שירגישו נוח כבר בפגישה הראשונה להגיע גם לסקס מלא ובן הזוג עדיין יעריך אותן מאד.
    בעבר ערכתי כתבה על זוגות שעשו סקס בפגישה הראשונה ולאחר זמן מה התחתנו.

הכל עניין של תחושה. אם את לא מרגישה נוח ומשדרת את זה לפרטנר שלך, תרגישי לא בנוח גם אחרי שנה וחצי של זוגיות.

אני מרגישה שיש כאן משהו עמוק יותר. יתכן וגדלת בבית שמרני ולכן את לא מרגישה בנוח. למרות שלפעמים ,דווקא אותן הבנות שגדלו בבית מתירני מדי פועלות ההפך ממה שראו בבית.

את צריכה לשאול את עצמך מה באמת גורם לך להרגיש שלא בנוח ובהחלט לא הייתי מהססת גם לחשוב על שיחה עם פסיכולוג. שיחה כזו יכולה לעזור לך להבין מדוע את חוששת להתמסר.

נשיקות הן דבר אינטימי במיוחד - לפעמים אפילו יותר ממגע מיני. יתכן ואת זקוקה לעוד קצת זמן על ממנת לחוש ביטחון וקירבה כדי שתוכלי להתנשק ולהנות.

עם בן זוג אוהב, סבלני ורגיש תוכלי להרשות לעצמך להתמסר לבסוף. גם אם הדבר יקח מעט זמן אני בטוחה שזה יקרה. הניחי לעצמך להתמסר ולחוות הנאה בקצב שלך.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו