מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בני 19 - לא מצליחיםרועי22/05/2010
שלום,
אני בן 19 וכך גם חברתי. שנינו כבר זמן רב מוכנים לקיים יחסי מין ואף ניסינו כמה פעמים, אך אני פשוט לא מצליח לגרות אותה באיבר מינה בשום דרך אפשרית. החדרת אצבע כואבת לה ולא מגרה אותה, שלא לדבר על ניסיון של החדרת האיבר שכושל בכל פעם שאנחנו מנסים - אני פשוט לא מצליח להחדיר אותו אפילו קצת! אבל מילא, החדרת אצבע, שלא אמור לכאוב בכלל, כואב לה במקום לגרות אותה. למה זה קורה? זה ממש מתסכל. אני מפחד שאני לא אצליח להביא אותה לסיפוק אף פעם בשום דרך, כי אנחנו מנסים כבר מספר חודשים. חשוב לציין שלשנינו לפני זה לא הייתה התנסות מינית רצינית, אנחנו הפעם הראשונה שלנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדי לגרות אישה
יול22/05/2010לא צריך להחדיר אצבע בלשב הראשון, אלא לעסות את הדגדגן. תשאל אותה איך היא מאוננת. אם היא לא מאוננת, בין שפתי הפות יש מעין כפתור. לקק את האצבע שלך ותעסה את אותו כפתור במשך מספר דקות, ואז היא תתחיל להירטב. כמובן, תוך כדי נשיקות וליטופים. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רועי22/05/2010גם את זה ניסיתי... ניסיתי פשוט הכל. היא לא מאוננת. ניסיתי ללטף אותה בעדינות בכל איזור - בכל מילימטר בפות, למשך זמן, וזה פשוט לא עושה לה כלום.
אבל תודה על הניסיון....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני 19 לא מצליחים
ד``ר דניאל וטלמן25/05/2010לרועי,
לפי התיאור שלך כנראה מדובר על וגיניסמוס(התכוצות בלתי רצונית של שרירי השליש החיצוני של הנרתיק)
הפסיקו לנסות להחדיר אצבעות או על דבר אחר, עברו למגע ליטופים ומין שלא כולל חדירה.
טיפול מיני/סקסולוגי יפתור את הקושי. פנו לטיפול במרפאה ציבורית או פרטית.
בברכה,
דר' דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
רועי26/05/2010תודה על ההתייחסות.
הטיפול שהזכרת, הוא טיפול פיזי(רפואי) או טיפול נפשי? כי שנינו נמצאים כרגע בצבא ואני חושב שטיפול נפשי יהיה קצת בעייתי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרועי
ד``ר דניאל וטלמן29/05/2010מדובר בטיפול סקסולוגי/נפשי.
יש אפשרות לפנות דרך הצבא לתל השומר- טיפול מיני המיועד לחילים.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשמע
אסף30/05/2010אולי לחברה שלך יש בעיה פיזית וצריך לתת לאיש מקצוע לטפל בזה אבל לידעתך יקירי אישה לא מגרים עם אצבעות בפינה כזו או אחרת באיבר המין. גירו האישה בא ממקום אחר של תשוקה ולהט שלא ממש קשורים מידית לאיבר המין.
אז אל תשמע לכל מי ששולח את האצבעות שלך לחטט בפינות הגאוגרפיות של הפוט של חברה שלך.בכל מקרה זה לא יעבוד. בין אם יש לה בעיה פיסית ובין אם אתה חסר ניסיון וחושב (אולי) שאישה מגרים כמו בסרט כחול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)