משיכה גם למבוגרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משיכה גם למבוגרות
    יאיר
    17/01/2007

חברים יקרים
    אני נשוי + ומחפש כל הזמן משיכה לנשים מבוגרות,מלאות (אין לי חסך אם)ונישואי י טובים.
    אבל המשיכה הזאת קיימת כל הזמן ברקע ןאם תהיה לי הזדמנות לנצל זאת לא אוכל לומר לא.
    זה סביר ?זה לא חולני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משיכה גם למבוגרות

הוספת תגובה

• חולני? מה פתאום

17/01/2007

אף פעם לא באמת הבנתי מה מקור רגשות האשמה שמתלווים לכל הפנטזיות שלנו....אבל אני אשמח בהזדמנות זו למגר אותם.

כל עוד לא מדובר על כפיה או על ילדים - אין שום דבר חולני....! להיפך - יש משהו מאוד מושך בנשים מבוגרות ומנוסות, בדיוק כמו שנשים רבות נמשכות לגברים מבוגרים ומנוסים (ואף אחת מהן לא חושבת שהיא סוטה, תהיה בטוח בזה).

אבל בוא תספר לי משהו מעניין - איך גילית את המשיכה הזאת שלך ומה אתה מתכוון לעשות כשתגיע ההזדמנות?

אגב - אם גרושות זה הקאפ אוף טי שלך, הפנטזיה שלך יכולה מהר מאוד להפוך למציאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פנטזיה על נשים בוגרות ובשלות

יאיר
    18/01/2007

אולי זה משהו גנטי.בצד העובדה שאני נראה טוב גבוה ללא כרס חשתי במשיכה עזה לנשים בשלות,מלאות במקומות הנכונים,זרמתי עם התחושה הזאת אבל בעוונותי לא נקלעתי למצב שבו הייתי יכול לספק את תאוותי.
    הייתי שמח לממש אותן זאת מבלי לפגוע במסגרת המשפחתית הטובה שלי לצד כיבוד הצד האחר.
    הכוונה בכל מקרה היא לא רק לדאוג לסיפוקי אלא גם למלא את חלקן של בנות המזל שיצטרפו אלי באופן דיסקרטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו