מפנטזת על כולם פרט על החבר שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפנטזת על כולם פרט על החבר שלי
    חברה סוג ב'
    23/05/2010

שלום יש לי בעיה מאוד רצינית ואני משתגעת ממנה כבר. אני בת 27 עם חבר מזה שנתיים הבחור הכי מקסים עלי אדמות.הוא באמת הבחור איתו אני רואה את המשך חיי אב לילדיי וכל מה שקשור בחייים הזוגיים. אבל בי יש בעיה אני דפוקה אני לא מפסיקה להמשך לגברים אחרים כל הזמן.אני לא רוצה לצאת עם מישהו אחר ממש לא רק תמיד אני נמשכת לאחרים ומדמיינת אותם איתי המצבים מיניים..

עם חבר שלי אני לא שוכבת הרבה כי אנחנו מתראים רק כמה פעמים בחודש..לפעמים אני מוצאת את עצמי שוכבת רק כדי לספק אותו מידי פעם אני עושה זאת בשבילי זה כאילו אני לא מרגישה חייבת לגמור אין לי את הקטע הזה איתו..
    .הוא כן מושך אותי אבל לא ברמות שאני יכולה לראות מישהו ברחוב ואז תהיה לי משיכה חייתית אליו. אני מרגישה ממש רע עם הנושא אני תמידית מאוננת על אנשים אחרים ולא עליו. ואציין שגם עם בני זוג אחרים הייתי כזו ( אני בחורה מאוד פלרטטנית ,מינית,עם ראש פתוח שאוהבת תשומת לב מהמין הגברי..). אציין ששבני הזוג האחרים שלי בגדתי והגשמתי את הפנטזיות ואיתו לא אני לא מסוגלת לבגוד בו על אף המיניות הרבה שמתפרצת ממני בפנטזיות שלי.
    מה אני עושה במצב כזה???? בבקשה תעזרו לי אני ממש אבודה ומרגישה רע לא מגיע לו יחס כזה ואני כן אוהבת אותו פשוט אני פוחדת שזה תמיד יהיה ככה ואני תמיד ארצה להיות עם אחרים.

:(((

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ובכן

רון
    24/05/2010

פרט לעובדה שנראה שהבטחון העצמי שלך בתחתונים אין לי מה להוסיף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחברה

ד``ר דניאל וטלמן
    25/05/2010

כנראה שאת אכן מאוד מינית.מיניות זו באה לידי ביטוי בתשומת לב וב"תדר" מיני שפתוח משדר וקולט כל הזמן. אין בזה שום דבר שלילי. הבעייה מתחילה בכך שהמחשבות והדחפים מביאים אותךלפעול ולממש את רצונותייך (בעבר) ובהווה המחשבות והרצונות גורמים למתח, חרדה ואי שקט.
    את מתארת מצב שאת לא מצליחה לשלוט בו.
    מדובר לדעתי על מצב של היפר מיניות ו/או התמכרות שפוגעת בך וביחסייך עם החבר ואת לא מעוניינת בכך.אם היית כמו שאת מתארת והמחשבות וההתנהגות לא מפריעים לך ולא משבשים את חייך, לא היית בעיה.
    לדעתי אי אפשר לתת עצה וטיפ מה לעשות חוץ מלפנות לעזרה מקצועית כדי לברר את הסיבות והדרכים לעצור את העוצמות והדחק שאת מתארת..
    בהצלחה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אשמח לדעת,

חברה סוג ב'
    01/06/2010

מה יכולות להיות הסיבות לכך מבחינה מקצועית...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חברה סוג ב'

ד``ר דניאל וטלמן
    05/06/2010

ובכן יכולות להיות סיבות הקשורות בריקנות, בדידות, דיכאון ורצון באינטימיות וקרבה. קשה לענות לך מה בסיבה או הסיבות שלך להתנהגותך?
    מה את חושבת המניע להתנהגותך?
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ישנן בנות ישנן בנות..

יובל
    25/05/2010

למה אני לא פוגש את הפלרטטניות האלו אף פעם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואלה אחי אתה צריך לצאת יותר מהבית.

אסף
    01/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חח יובל זה לא

חברה סוג ב'
    01/06/2010

שאני באה ומפלרטטת ולא יודעת מה אבל נניח אם פתאום מישהו מוצא חן בעיני והוא זורק מילה אני זורמת בצחוק איתו מבחינת הפלירטוט.. לא מעבר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• או שתעזבי אותו או ש...

אסף
    01/06/2010

תלכי לטיפול אצל פסיכולוג. יש לך בעיה אמיתית ותצטרכי לטפל בה אחרת אני לא בטוח כמה זמן תחזיקי מעמד עד שתבגדי בו.
    וזה לא מגיע לו. תסכימי איתי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברור שלא מגיע לו!

חברה סוג ב'
    01/06/2010

הוא בן אדם מקסים. האמת שדיברתי איתו על זה ,אמרתי לו שאני מרגישה לא נעים שאני נמשכת לאנשים הרבה אמרו לי שזה טבעי שאנחנו בני אדם וכל זה הוא הסכים גם אבל כל עוד שזה נשאר בגדר הזה ולא פלירטוטים ורמיזות...
    מה שכן גם אם אני נמשכת למישהו אחר זה יורד לי ממש מהר.. איזה אופי הזוי יש לי מענין ממה זה נובע..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את כנראה אוהבת את המבטים

אסף
    07/06/2010

הלא תמימים של הגברים. זה בסדר. רוב הנשים אוהבות את זה. את פשוט מעודדת את זה.את זקוקה לחיזור תמידי. יש לך חבר מדהים אם הוא משלים אם זה שאת נמשכת לגברים אחרים. רוב הגברים היו משתגעים מזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו