ק'

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ק'
    אישה
    28/10/2007

ברצוני לעורר את תשומת ליבך, כתבתי לך תשובה בנושא: שפת גוף וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ק'

הוספת תגובה

• מישהי יקרה

אחד אחר
    28/10/2007

קטונתי מלחוקק חוקים ולהתנות תנאים לנמצאים/ות בפורום. מצטער אם נשמעתי כך. ברוכה הנמצאת. את יכולה לכתוב ולשאול בכל נושא. יש דבר אחד משותף לרובינו כאן. כולנו רוצים לדבר על נושאים שקשה לדבר עליהם בפתיחות עם בני הזוג.
    לשאלתך. תראי אנחנו הגברים אוהבים להביט באיברים האינטימיים של אישה. אודה ולא אבוש..גם אני. בדרך כלל זה מתחיל בעיניים אבל כאן לא עוצרים..החלק הבא זה החזה ואז מדרימים לעבר הישבן והירכיים. וכן .אם האישה נראית טוב אז בהחלט יש גם מחשבות די מיידיות על סקס פרוע ונטול מעצורים ורגשות.
    ישנן נשים שזה סתם מחמיא להן. ישנן כאלה שממש רוצות שנחשוב עליהן כך. קשה לי להאמין שיש אישה שזה דוחה אותה. אבל....
    מקוה שעניתי על שאלתך.
    לילה טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואם את רוצה לדעת

אחד אחר
    29/10/2007

סמדר לא מופיעה בפורום כי היא משנה את שמה כל הזמן ונדמה לה שלא מגלים את זה.
    ולא אני לא קצר רוח אבל אם תקראי אחורנית את ההתכתבות של שרית(זו אותה הסמדר) אז תראי שזה כבר היה יותר מדי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו