מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסים אסורים או לא אסוריםמיכל24/05/2010
חשוב לי לציין שהיה לי חבר מדהים אוהב ודואג ולעולם לא דימיינתי שאני אעזוב אותו לטובת הבעל של הדודה שלי או בשביל מישהו בגיל הזה,
אני אומנם מאוד בוגרת לגילי אבל 20 שנה זה מאוד משמעותי בגיל ולמרות זאת יש לי איתו שפה משותפת , הוא פשוט לא יוצא לי מהראש ואנחנו מהנלים מערכת יחסים מתחת לאף של הדודה שלי ,
וסביר להניח שעם אני לא בתמונה הוא לא היה ממהר להתגרש אפילו שלא טוב לו איתה זה היה יכול להימשך ולהיגרר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ובכן
רון25/05/2010את אפס מאופס ואני מקווה שבעלך יבגוד בך בעזרת השם עם אחותך חתיכת אישה קטנה ומאופסת אחת את הזן הגרוע של הנשים
אפס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל
ד``ר דניאל וטלמן25/05/2010האם יש שאלה? מה את שואלת?
בברכה,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מיכל25/05/2010אני מנסה לשתף ורוצה לקבל תגובה בנושא זה,
אני יודעת שזה דבר אסור אבל גם בלתי ניתן לשינוי אני לא יכולה להתנתק ממנו בשום מצב
ואנשים יחשבו שאני אדם רע אבל חייב להבין שאלו הן הרגשות וזה המצב
ומה אפשר לעשות במצב כזה, מצד אחד טוב לי וגם לו מצד שני עצם המחשבה שיש להם 3 ילדים קטנים שנורא אוהבים אותי ושיבינו שאני עם אבא שלהם ופשוט כולם יסתכלו על זה בעיין לא טובה כי הסיפור הזה יפתח כאשר הגירושים שלהם יחלו..אני בטוחה שאני אהיה במצב לא טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכלי
יוסי25/05/2010אני מבין שאת אוהבת את דוד שלך.
אם הוא יתגרש בגללך ויחיה איתך אף אחד לא מבטיח שיהיה לך טוב לאורך זמן.
מה שכן אפשר להבטיח לך זה בידוד משפחתי.
ברור שאף אחד במשפחה לא ידבר איתכם.
ברור גם שתוך 10 שנים הוא יהיה זקן מידי בשבילך ואת תתחילי לחפש גבר צעיר שיספק אותך מינית.
הכי טוב לשניכם זה להפרד מייד.
אם הדבר לא ניתן והאהבה שלכם היא כה חזקה אז תעשו סקס בסתר.
מה שלא יודעים לא כואב.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר מילר
מיכל25/05/2010אני מבינה ותודה רבה על ההבנה שלך לדבר,
אבל כשמאוהבים משני הצדדים סקס בסתר זה לא מה שיספק אותנו, הוא מוכן להיות לצידי לאורך כל הדרך בזמן שנחשוף את כל הסיפור,כרגע אני לאא רואה שום מצב שהוא ישעמם אותי מתישהו כי ואני ממש סגורה על עצמי שזה הבן אדם שאיתו ארצה לחיות וללכת כנגד כל דבר,
והאם אין שום סיכוי שינסו להיות בצד שלי ולהבין אותנו,
מכיוון שאני לא הגורם לגירושים שלהם אני רק הגורם שיזרז את התהליך כולם במשפחה יודעים שהם לא מסתדרים והסוף הולך ומגיע ככה שאף אחד לא ידע שניהלתי איתו קשר בזמן שהוא היה עם דודה שלי כי נימשוך פרק זמן של המערכת יחסים הזו בסתר ורק שדודה שלע תתאפס מהגירושים אנחנו נחשוף את הכל.
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
יוסי26/05/2010את חושבת שאת יודעת הכל
ומסוגלת להתמודד עם התוצאות
כל זה מראה על נאיביות
וחוסר בגרות
תלכי עם הלב שלך ושלמי את המחיר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר מילר
מיכל25/05/2010אני מבינה ותודה רבה על ההבנה שלך לדבר,
אבל כשמאוהבים משני הצדדים סקס בסתר זה לא מה שיספק אותנו, הוא מוכן להיות לצידי לאורך כל הדרך בזמן שנחשוף את כל הסיפור,כרגע אני לאא רואה שום מצב שהוא ישעמם אותי מתישהו כי ואני ממש סגורה על עצמי שזה הבן אדם שאיתו ארצה לחיות וללכת כנגד כל דבר,
והאם אין שום סיכוי שינסו להיות בצד שלי ולהבין אותנו,
מכיוון שאני לא הגורם לגירושים שלהם אני רק הגורם שיזרז את התהליך כולם במשפחה יודעים שהם לא מסתדרים והסוף הולך ומגיע ככה שאף אחד לא ידע שניהלתי איתו קשר בזמן שהוא היה עם דודה שלי כי נימשוך פרק זמן של המערכת יחסים הזו בסתר ורק שדודה שלע תתאפס מהגירושים אנחנו נחשוף את הכל.
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכי חפשי
רון25/05/2010לא יוצלחת אחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)