מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שפיכה מהירהשני29/10/2007
כשאני וחבר שלי מתחרמנים ,עומד לו ולפני שאני מתחילה לגעת בו הוא גומר מייד.
אחרי זה שוב אנחנו מתחרמנים ושוב הוא גומר אחרי כמה שניות מה אפשר לעשות? אני לא מסתפקת ממנו מינית . י* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על סקסולוג חשבתם?
אחד אחר29/10/2007יש אמנם כל מיני פטנטים. יש גם ספרים בנושא. אם הוא רוצה פטנט הרי לך אחד: תעשו סקס 3 פעמים בשבוע ובכל פעם שיגמור לפחות 3 פעמים. אם צריך אז שיקח את הכדור הכחול( לא מזכיר שמות שלא יגידו שאני עושה פרסומת..(--: ). זה יהיה קשה. לא רק לו . גם לך. אתם תראו שיפור הדרגתי ומשמעותי ואחרי שבועיים או שלוש הביטחון יחזור אליו. נראה לי שהוא פשוט סובל מחרדת ביצוע וככל שהוא מתאמץ להתאפק זה רק מלחיץ אותו יותר והוא גומר מהר יותר.כל מה שהוא צריך זה בטחון ודבר אחרון שהוא צריך זה ניחומים ומילות עידוד מצידך. זה רק מחריף את הבעיה. אל תגידי לו שזה בסדר. הוא לא מטומטם.הוא יודע שזה לא. זה רק יוציא אותך שקרנית.
יש גם את הדרך השניה: לעשות סקס כמה שיותר ורגע לפני שהוא עומד לגמור פשוט להפסיק הכל,להרגע, ולהתחיל שוב. גם זה לוקח שבועיים שלוש וגם כאן אמור להיות שיפור משמעותי.
אבל אם יש לו כמה לירות בכיס הרי שאין כמו לבקר אצל סקסולוג ובהדרכתו ובשיתוף פעולה מצידך( לבד זה לא עובד) אפשר לפתור בקלות את הבעיה. הבעיה היא בין הקלות שבבעיות בתחום המיני אם לא הקלה שבהן והתוצאות מופלאות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרגיל הכל בראש...הגדול
Danydine31/10/2007כמו תמיד, הכל נמצא בראש הגדול ולא בכיפה הקטנה...
נסו טכניקה של העתקת מחשבות... ברגע שהוא מתחיל להתחרמן שיחשוב על משהו רציונלי מתחום עבודותו וישכח בעצם איפה הוא... זה עשוי להצליח, וכמו תמיד גם זה בהדרגה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשני - יש מה לעשות
04/11/2007שני שלום, אין מה לעשות נגזר עלינו להתמודד עם אחת הבעיות המבאסות ביותר למין הגברי - גבר שלא יכול להחזיק מעמד. אני מכירה את זה ממערכות יחסים שהיו לי - גברים שגומרים מהר כמו אף 16 - כמה שזה מבאס.
אני יכולה להציע לך פשוט לנסות לשנות את התזמון של הכל - הוא יכול לחמם אותך עם ויברטור, עם החדרת אצבעות, עם ליטופים ומסאז', לרדת לך - הכל כדי שאת תתחממי והוא יקח את הזמן. אם תלמדו לתזמן את זה טוב, אולי הוא יכנס לפעולה בששלב מאוחר יותר, שבו תהיה כבר חצי "אפויה" ואז תוכלו להנות ביחד. בכל מקרה, זה מצריך הרבבה תיאום ותרגול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)