מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעלי לא שוכב אותיירדנה01/06/2010
בעלי לא שוכב אותי רק פעם בחודש או לפעמים כל שבועיים או שלוש דברתי אותו הרבה אבל לא התקדם תמיד נותן הערות או סיבות לא בסדק לפעמים מרגישה שהוא דפקא עושה ומתלוהן כדי לא ישכב אותי אני מאוד יפה וסקסית אבל הוא לא רואה את זה ולא מעריך תמיד עסוק בדברים אחרים אני מודה לעזרתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעלי לא שוכב איתי
ד``ר דניאל וטלמן01/06/2010לירדנה שלום,
כפי שאת מרגישה כנראה בעלך אכן מתחמק מלקיים איתך יחסי מין. איך היחסים בינכם?
חשק מיני נמוך פערים בחשק המיני כמו שאת מציגה, יכולים לנבוע מהמון גורמים. רגשיים בינזוגיים או גופניים רפואים.
אינני יודע מה הסיבה שבעלך לא מעוניין לקיים יחסי מין אתך.
מה הוא אומר כשהוא נותן כל מיני הסברים לנושא?
בברכה,
דר' דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
רציני02/06/2010האם את מחפשת מאהב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירדנה לילה טוב
טל14/06/2010משתמע לפי דברייך כי את בחורה מושכת וסקסית ... מכאן אני מביע את דעתי האישית בלבד
לדעתי בעלך מוצא סיפוק מחוץ לבית וזאת מבלי לשנות את אורח חייו .
לדעתי 2 אפשרויות לרשותך : 1. להמשיך לחיות בכיף שלך ולמצוא את הסיפוק בהנחה שהזוגיות בניכם טובה פרט לסקס .
2. לשכור בלש פרטי ולחקור מה שיכול להביא לפיצוץ .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)