מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חבר שלי מכור לפורנוליבי01/06/2010
חבר שלי ואני ביחד שנתיים וגרים ביחד שנה. כבר בתחילת הקשר תפסתי אותו "על חם" מאונן מול פורנו במחשב, לא ידעתי עד כמה זה כפייתי עד שעברנו לגור יחד. הוא עושה את זה בתדירות יומיומית וזה הורס לי את הבריאות הנפשית. בהתחלה הוא הביע נכונות ומצוקה בטענה שהוא מכור ושהוא מנסה להפסיק אבל לא יכול, היום הוא מתעלם לגמרי מההשלכות של זה עלי ועל הזוגיות שלנו. זה פוגע בי ובדימוי העצמי שלי, זה גורם לי להרגיש פחות יפה, סקסית ונחשקת בעיניו ובעיני עצמי. אני יודעת שאין לזה קשר אלי ושהוא נהג לעשות את זה לפניי וימשיך גם אחריי, אבל זה לא משנה את ההרגשה שלי ואת העובדה שזה פשוט סוג של בגידה. מעבר לזה, זה פוגע במערכת האמון בינינו, הוא משקר לי ומסתיר ממני כל מה שנוגע לזה.
אני אשמח לקבל עצות שיעזרו לי להתמודד עם זה ועצות בנוגע לטיפול בהתמכרות לפורנו בתקווה שיהיה לי פרטנר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבר שלי מכור לפורנו
ד``ר דניאל וטלמן01/06/2010ליבי שלום,
האם החבר מקיים אתך קשר מיני חוץ מהאוננות או שזה מתקיים על חשבון האינטרקציה המינית בינכם?
אכן נשמע מדברייך שיש כאן עניין כפייתי/התמכרותי- במיוחד שהחבר יודע שזה מפריע לך והוא משקר בנושא והעניין הוך לסוד-שזה חלק מהאבחון של התמכרות.
ראשית הייתי ממליץ לך להפסיק לחלוטין את הביקורת ואת הבדיקות שאת עושה לו סביב ההתנהגות שלו עם הפורנו, מכיוון שאת יוצרת מצוקה עוד יותר גדולה שלא משפיעה לחיוב על הקשר בינכם.
אפשר ורצוי לפנות לטיפול מיני/סקסולוגי שיכול לאבחן ולעזור בשינוי דפוס ההתנהגות המינית של חברך-האם הוא מעוניין בטיפול?
במידה וכן אני אחד המטפלים שמתמחה בתחום התמכרויות למין ואשמח לעזור.
בברכה,
דר' דיאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)