כואב לה בסקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כואב לה בסקס
    אור
    05/06/2010

שלום

יש לי חברה נהדרת, אנחנו סביב גיל 30 ועם זוגיות מופלאה. יש לנו רק בעייה קטנה, שכשאנחנו שוכבים בד"כ כואב לה (יש שיותר ויש שפחות) ולפעמים גם יורד דם (לא בזמן מחזור). בד"כ זה כואב לה בזמן החדירה הראשונית ואח"כ עובר, אבל בכלל לא תמיד. היא אומרת שזה בגלל הגודל שלי אבל אני מאוד בספק כי לא נתקלתי בזה בעבר עם נשים אחרות (אולי קצת בכאב אבל לא דם) ולדעתי אני רק קצת מעל הממוצע.

אנחנו משתמשים לפעמים בחומר סיכה ויש לה תור לגניקולוג בקרוב כדי לבדוק את זה אך הייתי שמח לחוות דעת נוספת -
    מה לדעתכם אפשר לעשות? או מה גורם לזה?

תודה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כואב לה בסקס

הוספת תגובה

• כואב לה בסקס

ד``ר דניאל וטלמן
    05/06/2010

לאוהד,
    ראשית הייתי ממליץ לחברה שלך להבדק אצל גניקולוגית המתמחה גם בתפקוד מיני (לא כל גניקולוגית).
    שנית, כנראה שמדובר בבעיה של וגיניסמוס או דיספורניה שהן מצבים של כאב בזמן המשגל.
    בוגיניסמוס מדובר על התכווצות בלתי רצונית של השליש החיצוני של הנרתיק, הגורם לכאב וצריבה בזמן המשגל, במיוחד בתחילת המשגל.
    אני בספק אם הכאב נגרם בלל גודל הפין שלך.
    בכל מקרה הבעיה נתנת לטיפול והחלמה מוחלטת, כך שאפשר לקיים יחסי מין ללא חווית כאב.
    בהצלחה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו