מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עושים?!רחלי06/06/2010
היי אני נמצאת בזוגיות 5 שנים, אך תמיד היו לנו בעיות עם סקס, אף פעם לא רציתי את זה יותר מידי
בזמן האחרון אני חושבת על איך זה יהיה לשכב עם אנשים אחרים (ספציפיים) ואני אפילו די רוצה את זה, אבל לא לגבי הבן זוג שלי.... איתו אני אפילו לא כ"כ רוצה לשכב...
מה עושים?
אני מרגישה נורא...
:-/
יש לציין שהוא הראשון והיחיד שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עושים
ד``ר דניאל וטלמן08/06/2010לביישנית,
אם אין לך כל משיכה ורצון מיני עם בן זוגך אך יש חשק ועניין מיני עם גברים אחרים- כנראה שמשהו נגמר.. לפחות המשיכה המינית. האם את יכולה לחשוב על הסיבה ?
אולי תשקלי להתנסות במין עם אחרים?
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן תאמין לי ששקלתי את זה...
רחלי09/06/2010אבל אני לא אעשה זאת כל עוד אני נמצאת איתו... כי זה יהיה לבגוד בו...
תאמין לי שזה עבר לי מיליוני פעמים בראש ואפילו אמרתי לחברה שלי שבא לי לבגוד בו
אבל זה קארמה רעה, זה אח"כ יחזור אליי כמו בומרנג
הברירה היחידה זה להיפרד, או להשאיר את המצב הקיים...
:-/* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ביישנית
גיא09/06/2010שמי גיא בן 33 נשוי ונראה מצויין
אני במצב דומה לשלך
אשמח לשוחח איתך בנושא
צרי קשר אם תרצי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)