מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם זו בעיה?דניאלה10/06/2010
אני יוצאת עם מישהו כבר חודשיים בערך ונראה לי שיש לו בעיה באיבר מינו..
פעם ראשונה שניסינו לשכב הוא לא הצליח להעמיד, אולי כי נלחץ או אולי כי באותו יום הוא שתה המון אלכוהול.. למרות שדי ירדה לו הסטלה.
פעם שניה שניסינו לשכב, כן עמד לו אבל הוא לא הצליח לגמור.. אולי שעה שהוא ניסה לגמור (התנוחה הרגילה.. הוא מעלי) ולא הצליח..
האם יש לו בעיה או שהוא לא נמשך אלי מספיק?
טנקיו:))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זו בעיה
ד``ר דניאל וטלמן12/06/2010למאיה,
על סמך שניח מקרים קשה לומר אם יש בעיה.
המשיכו לנסות להינות מהמגע והסקס שלכם, ואם הקשיים ממשיכים כתבי לי ואשיב לך.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהץודה ד"ר ויש לי עדכון
דניאלה13/06/2010גם אתמול ניסינו לשכב ולא כל האיבר מין עמד לו.. כאילו חצי עמד וחצי רופף.. והחדירה היתה לא מלאה כל כך בגלל זה.. ושוב הוא לא הצליח לגמור.
מה עושים? אנחנו רק בתחילת הקשר.. האם לעזוב כי זו בעיה לא פשוטה, או להמשיך ולנסות לפתור אותה..
המון תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאיה
ד``ר דניאל וטלמן15/06/2010
מאיה שלום,
אני מבין מדברייך שמדובר גם על בעיית זקפה וגם קושי להגיע לפליטה. האם חברך לא מגיע לפליטה מכיוון שהוא מאבד זקפה?
נסו לקיים קשר של מגע וסיפוק מיני ללא משגל(לא לנסות להגיע לחדירה גם אם הזקפה טובה מאוד) משך שבועיים. אני מניח שזה יעזור לחברך להחזיר את בטחונו ואת היכולת הזקפתית שלו.
במידה ולא עןזר פנו ליעוץ וטיפול סקסולוגי.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)