האם זו בעיה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זו בעיה?
    דניאלה
    10/06/2010

אני יוצאת עם מישהו כבר חודשיים בערך ונראה לי שיש לו בעיה באיבר מינו..
    פעם ראשונה שניסינו לשכב הוא לא הצליח להעמיד, אולי כי נלחץ או אולי כי באותו יום הוא שתה המון אלכוהול.. למרות שדי ירדה לו הסטלה.

פעם שניה שניסינו לשכב, כן עמד לו אבל הוא לא הצליח לגמור.. אולי שעה שהוא ניסה לגמור (התנוחה הרגילה.. הוא מעלי) ולא הצליח..

האם יש לו בעיה או שהוא לא נמשך אלי מספיק?

טנקיו:))

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זו בעיה?

הוספת תגובה

• האם זו בעיה

ד``ר דניאל וטלמן
    12/06/2010

למאיה,
    על סמך שניח מקרים קשה לומר אם יש בעיה.
    המשיכו לנסות להינות מהמגע והסקס שלכם, ואם הקשיים ממשיכים כתבי לי ואשיב לך.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ץודה ד"ר ויש לי עדכון

דניאלה
    13/06/2010

גם אתמול ניסינו לשכב ולא כל האיבר מין עמד לו.. כאילו חצי עמד וחצי רופף.. והחדירה היתה לא מלאה כל כך בגלל זה.. ושוב הוא לא הצליח לגמור.

מה עושים? אנחנו רק בתחילת הקשר.. האם לעזוב כי זו בעיה לא פשוטה, או להמשיך ולנסות לפתור אותה..
    המון תודה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למאיה

ד``ר דניאל וטלמן
    15/06/2010

מאיה שלום,
    אני מבין מדברייך שמדובר גם על בעיית זקפה וגם קושי להגיע לפליטה. האם חברך לא מגיע לפליטה מכיוון שהוא מאבד זקפה?
    נסו לקיים קשר של מגע וסיפוק מיני ללא משגל(לא לנסות להגיע לחדירה גם אם הזקפה טובה מאוד) משך שבועיים. אני מניח שזה יעזור לחברך להחזיר את בטחונו ואת היכולת הזקפתית שלו.
    במידה ולא עןזר פנו ליעוץ וטיפול סקסולוגי.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו