מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר חשר מינינועה10/06/2010
יש לי חבר מזה ארבעה חודשים ויש לציין שאיננו גרים יחד, אני בת 25 והוא בן 31. החבר שלי טוען שהוא בן אדם מיני שירד לו החשק. בשיחה הראשונה שדיברנו על כך אמר שהוא מרגיש דחוי משום שהוא רוצה יותר ואני פחות וזה מוריד לו את החשק, אחרי השיחה הזו באמת עשיתי מאמץ ויזמתי יותר, כנראה לא מספיק לפי ציפיותיו. בפעם השניה שדיברנו על הבנו ששנינו לא מרגישים נחשקים אחד ע"י השנייה ותשוקה אין בקשר הזה, המסקנה הייתה ששנינו נתאמץ ונוכיח אחד לשנייה שיש משיכה ויש תשוקה. אחרי השיחה הזו החשק שלי עלה וניכר מצידי אך הוא לאחר כשבועיים הפסיק להשקיע וכעת טוען שהחשק פחת כיוון שאני לא נהנית מסקס (מה שלדעתי לא נכון אך העובדה היא שאף פעם לא גמרתי)וגם כי הרצון והמוטיבציה להשקיע פשוט כוו עקב השיחות הקודמות. הוא מתוסכל מהמצב שמאדם מיני הפך לאדם לא מיני ומנסה להבין עם עצמו למה. אני מצידי ניסיתי כמה וכמה פעמים ליזום אך קיבלתי תחושה של דחייה או לחילופחן לסמן וי על סקס. יש לציין שהקרע לכל זה הוא שהכרתי אותו כשלא עבד עקב בעייה רפואית שבגינה קיבל תרופות חזקות כגון אורקוקסיה ומורפיום. הוא כבר חודש עובד ונקי מהתרופות. שאלתי היא מה אפשר לעשות כדי להחיות את הקשר שיש בו בסיס חוזק של אהבה וחברות טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
xyz10/06/2010ייתכן ואת לא נמשכת אליו או שאת לא אוהבת לקיים יחסי מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר חשק מיני
ד``ר דניאל וטלמן12/06/2010
בדרך כלל העדר חשק או פער בחשק ובעניין המיני לאחר חברות של 4 חודשים היא בעיה מורכבת.
תרופות חזקות כמו שתארת בהחלט עלולות לפגוע בחשק ובתפקוד המיני.
גם אהבה וחברות עמוקה לא תמיד קשורים ומגבירים תשוקה מינית- לעיתים זה אף הפוך!
לפי תיאורך נשמע שתשוקה מינית והנאה ממין אצל שניכם לא היתה בקשר מתחילתו.
הקשר חי וחזק בחברות ובאהבה אך לא בתשוקה- האם נסעתם לחופשה משותפת יחדיו באיזור אחר רחוק מהעבודה ומחויבויות אחרות? במידה ולא, ממליץ לכם לנסוע יחדיו לסוף שבוע רומנטי.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)