מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עצהמישהי11/06/2010
אני חייבת להתייעץ אני ילדה טובה.. לא יוצאת הרבה אני בת 20 גרה בצפון, עכשיו הבעיה שלי היא שאני מאוד רוצה חבר אך לא מוצאת. אני עדיין בתולה וזה מאוד מפריעה לי... אני מרגישה שכולם שוכבים ומקיימים יחסים ואני לא... כי אין לי חבר... חשבתי אולי ללכת ולשכב עם מישהו.. ככה לשתות קצת ולהשתחרר... ופשוט להיפתר מהדבר הזה שנקרא בתולין אבל מצד אחד אין לי אומץ....
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עצה
ד``ר דניאל וטלמן12/06/2010נסי להיות יותר בסיטואציות חברתיות שבהם אפשר להכיר בחורים. את יכולה גם לפתוח כרטיס באתר הכרויות.
הבחור שיכיר אותך ויוהב ויחבד אותך הוא הבחור שאת מחפשת. זו טעות להשתכר ולשכב עם גבר ללא רגשות מצידך רק כדי להפתר מהבתולין.
את בחורה צעירה וזה בסדר גמור שאת עדיין בתולה. אין בכך שום דבר בעייתי. כמו שכתבתי בתחילה, את אולי צריכה להיות אקטיבית יותר בחיפוש הזדמניות להכיר בחורים כדי לפתח קשר.
בהצלחה,
ד"ר דניאל וטלמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאן את ממהרת?
רומינה12/06/2010ד"ר ולטמן צודק, אני איבדתי את בתולי בגיל 22, למרות שגם אני רציתילפני כן, אבל זה היה עם מישהו שבאמת באותו זמן היה לי רגש אליו.... ובלי קשר קחי בחשבון שפעם ראשונה וכמה אחריה זה כואב ןולא כיף. כך שסקס חד פעמי לא תהני .....תרשמי לאתר היכרויות... זה מה שאני עשיתי ויצאתי למלא דייטים, עד שפכגשתי מישהו שבאמת נראה לי רציני ....(טוב אבל הוא היה גרוע בסקס... אני לא דוגמא טובה...:-) )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרומינה
מישהי12/06/2010תראי אני כל כל שונאת דייטים... ואני גם קצת חסרת ביטחון....אני מפחדת לא למצוא בן זוג להשאר הבתולה היחידה הרווקה מבין כל החברות שלי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי, מניסיון...
משה13/06/2010אמנם אני גבר ולא יסכימו איתי כולם,
הפעם הראשונה שאני שכבתי היתה כשהייתי בגיל 24,
גיל מאוחר לכל הדעות לגבר.
והיא היתה בדיוק מה שאת מחפשת כרגע,
עם מישהי שאני מכיר ושאין לי שום רגש כלפיה.
עדיף לך שאת הפעם הראשונה תעשי בצורה שונה, בצורה מיוחדת,
עם מישהו שמכיר אותך, יודע מה את אוהבת, שיתנהג איתך בסבלנות, בעדינות, שיהיה קשוב אלייך.
ולא משנה כמה תשתי בשביל להתשחרר, למחרת בבוקר תקומי עם רגשות אשם ממש מעצבנות.
קחי את הזמן ותחכי לאחד המתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רומינה13/06/2010אני ממש מבינה את המצב שלך, הייתי באותו מצב בדיוק...גם אני פחדתי להישאר לבד, הייתי חסרת ביטחון, פחדתי שלא יהיה לי על מה לדבר בדייט וכו'... אבל תראי זה עובר.. ככל שאת יוצאת לעוד ועוד דייטים כך את באיזשהו שלב מפתחת סוג של אדישות... או שזה זורם וסבבה לך או שלא והדייט נגמר מהר (יש אחלה תירוצים לסיים אותו מוקדם..) עצה שלי, אל תתני להם לאסוף אותך, תיפגשו במקום נייטרלי, תגיעי לבד ותלכי לבד. ואל תמהרי, מניסיון את אח"כ סתם תצטערי על זה ששכבת סתם עם מישהו.. לכל דבר יש את הזמן שלו... ותאמיני לי גם את תפגשי את האחד שלך (שאני אגב עוד לא פגשתי:-) ) אל תמהרי...
יש לי חברה בת 23 ועדיין בתולה, היא בחורה שמכבדת את עצמה ולא מוכנה לשכב עם כל אחד רק כדי לסמן וי שהיא כבר לא בתולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)