מה לעשות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות?
    רומינה
    12/06/2010

היי,
    אני צריכה עצה, אנ מתאמנת במכון כושר, בד"כ אני תמיד עם האוזניות לא מסתכלת על אף אחד, שומעת מוזיקה ורואה טלויזיה... בפעם האחרונה שהייתי במכון נגמרה לי הסוללה של האוזניות והן נכבו. ואז קלטתי איזה מישהו ששולח לי מבטים כל הזמן, כלומר הוא מתאמן על מכשירים ובהפסקה בין תרגיל לתרגיל הוא מסתכל עלי...ואני עושה את עצמי כאילו אני לא רואה...:-) בקיצור כשביקשתי שהמאמן יסביר לי איך להשתמש באיזשהו מכשיר, הבחור הזה בדיוק התאמן על אותו מכשיר.. וכשהוא קם הוא אמר לי משהו בסגנון של "את כל יום פה ואף פעם לא מסתכלת... או לא מחייכת... "לא בדיוק הבנתי מה הוא אמר כי המאמן היה ליידי וגם קצת התרגשתי, הבחור הזה נראה ממש ממש טוב!!!! עניתי לו משהו בסגנון של  "מה עוקבים אחרי פה?:-) " עם חיוך.. ואז אין לי מושג מה קרה , האם הוא בכלל שמע את מה שאמרתי, אבל מצאתי את עצמי מקשיבה למאמן כושר שהסביר לי איך להשתמש במכשיר...
    בקיצור גם היום כשהתאמנתי, כשהוא עבר ליידי הוא הסתכל עלי והמבטים שלנו נפגשו....
    ממש ממש בא לי עליו! מה עלי לעשות כדי לדעת אם הוא מעוניין??? לא בא לי להתחיל איתו, כי אז אם הוא יסרב אז אני סתם ארגיש אח"כ לא נעים להגיע למכון ויש לי פה מנוי לשנה...:-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות?

הוספת תגובה

• מה לעשות

ד``ר דניאל וטלמן
    12/06/2010

לרומניה,
    ראשית כדי להוריד את האוזניות מהאוזניים כשהוא בסביבה או בכלל להשאיר אותם בבית, כשאת עם אוזניות, הרבה יותר קשה לתקשר איתך.
    את יכולה ליצור קשר עין ובשפת גוף לאותת לו שאת מעוניינת. לא הכל צריך להעשות במילים.
    אם הוא מעוניין ואת מאפשרת לו להתקרב, זה יקרה.
    בהצלחה,
    דניאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר ולטמן

רומינה
    12/06/2010

סבבה, אז אשאיר את האוזניות בבית, אבל שפת גוף??? למה הכוונה? חוץ מזה שאני אסתכל עליו כשהוא מתאמן, מה עוד אני יכולה לעשות<? עלה לי רעיון, יש איזה בחורה ממש חמודה שהכרתי במכון וראיתי שהיא מידי פעם מדברת איתו , מה אם אבקש ממנה להגיד לו שהיא קלטה את חילופי הבטים בינינו ואולי הוא רוצה שהיא תשיג את המספר שלי?... איך זה נראה לך?
    אני פשוט מטומטמת נראה לי שהפעם ההיא שהוא אמר את מה שלא כ"כ הבנתי הוא ניסה להתחיל איתי, כי הוא אמר שהוא כל יום רואה אותי ואני אף פעם לא מסתכלת.... משהו כזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו