מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרמניתחמה וחדשה01/11/2007
היי, חדשה בפורום.
חמה ורטובה, מתגעגעת לזיון טוב, עד שהוא יגיע אני משחקת עם עצמי, מחדירה אצבעות מלטפת את שדי השופעות וכשאני לחה עוד יותר מחדירה את הויברטור הכל-יכול, גאון מי שהמציא אותו כמה הוא מענג חודר אלי בדיוק איך שאני אוהבת פעם אחר פעם ואני גונחת באקסטזה של הנאה, טירוף חושים ממשי והוא בשלו ממשיך לחדור אלי ולהמם
אותי, אני צורחת מעונג וכל גופי
רועד ורועד הנה..זה בא, עוד קצת ועוד קצת..אחח איזה הנאה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחרמנית שלום
גיא01/11/2007שיהיה לך לבריאות,אבל אין כמו הדבר האמיתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מצב....
oren03/11/2007לאודישן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי לשון
yak103/11/2007מת לסקס מגוון זורם עם בקשות של הפרטנרית
חמוד וכיפי נסי אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה הבאה לפורום
04/11/2007אני יודעת ומכירה את כל הסגולות, המעלות ויתרונות של הובירטורים למיניהם, אבל בסופו של דבר - גבר טוב עולה על כל מכונה, מהנה ככל שתהיה. אז תמיכי להנות מזה (בטירוף חושים כמו שכתבת), אבל אל תשכחי שיש גבר שמחכה לך איפושו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדו תעשי לי נה בלשון
יונה04/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחח....
יונה04/11/2007צרפי אותי למכונה שלך
אני עם הלשון שלי
וביחד עם הויברטור
אני אקח אותך למקומות שלא היכרת
לשיאים שלא ידעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)