מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשוי 25 דתי ומתוסכלאלמוני17/01/2007
נכנסתי כי חיפשתי פתרונות לבעיות שלי אבל אני לא הצלחתי למצוא. אולי מכם תבוא הישועה. אני נשוי כבר שנתיים ואני ואשתי לא מקיימים יחסי מין מכיוון שכואב לה. בהתחלה בכלל לא הצלחנו למרות שאני הגעתי עם ניסיון לא רב אך לא מועט (הייתי חילוני לתקופות), אך לאישתי זו הפעם הראשונה איתי. הייתי מאוד רגיש ובחודשים הראשונים לא לחצתי וניסינו וניסינו, וכל פעם שקצת הצלחנו היא החלה לבכות ולהגיד לי שכואב לה. אחרי 8 חודשים הצלחתי לשכנע אותה שנלך לטיפול. אחרי חצי שנה גילינו שהטיפול לא עוזר ועזבנו אותו בעיקר עקב אי שיתוף הפעולה שלה! אני מתוסכל!!! מעצבן אותי שאני נשוי כבר שנתיים ומביא ביד כל הזמן! נמאס לי מזה. אנחנו מדברים על זה הרבה (לפחות אני מדבר והיא מקשיבה). אך זה לא מתקדם לשום מקום. אני אשקר אם אין לי מחשבות על בגידה, אבל אני לא מסוגל לפגוע בה כ"כ, אני אוהב אותה אבל לא יודע מה לעשות! אני חושב ברצינות על גירושים, אבל בחברה הדתית לא רואים בעין יפה גירושים, ישר מקטלגים אותך בתור מישהו דפוק. ובמיוחד את המין הנשי, אני דואג לה שאם נתגרש היא לא תוכל להתחתן עוד פעם. מה לעשות?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וגיניזמוס
חתולית17/01/2007שווה לך לבדוק גם בפורום השני כי נראה לי שמדובר בוגיניזמוס...וזה מסוג הדברים שאי אפשר לפתור עם מזמוזים ומסכך. היא צריכה להבין שאין דרך אחרת וחייבים לפתור את זה.
תקרא על זה קצת פה:
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=2483
שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה חתולית אבל אני קראתי על זה כבר
אלמוני18/01/2007תאמיני לי שבמהלך השנתיים האחרונות קראתי כל מידע וכל דבר שקשור לזה. הלכנו לטיפול אבל היא לא עשתה את האימונים ולא שיתפה פעולה, כל פעם ששאלתי אותה מה קורה היא התעצבנה. אני תוהה מה לעשות? האם להתגרש זה הפתרון? או להמשיך לנסות? אני מרגיש שהכוחות שלי שמונעים ממני מלבגוד אוזלים לי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי, אל תתיאש.
מישהי18/01/2007אבל תהיה נחוש בדעתך לגרום לה ללכת לטיפול. היא במו ידיה הורסת את הזוגיות שלכם ואתה צריך לעזור לה להתמודד עם הבעיה שלה. שמעתי שיש גם טיפולים קבוצתיים בוגיניזמוס, ואולי בעזרת הקבוצה היא תבין שהיא לא לבד בקטע הזה...אולי החברות לקבוצה יעזרו לה להתמיד בטיפול גם כשנהיה קשה.
תשב איתה ותסביר לה שזה או טיפול או שאתה מתחיל ללכת לנשים אחרות...כי עם כל האהבה שבעולם, אי אפשר לצפות ממך שתחיה בלי סקס. זה צורך אמיתי בדיוק כמו שצריך לאכול ולישון.
מקווה שתצליחו לפתור את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלמוני - תתן עוד צ'אנס אחרון
21/01/2007דבר ראשון, אני מאוד מעריכה את הניסיונות שלך לעזור לאישתך ואת השליטה העצמית וההקרבה שלך. ישר כוח!
אני חושבת שכדאי לך לתת לאישתך צ'אנס נוסף לשקם את יחסי המין בינכם, רק חשוב שהיא תבין שזה מחבינתך צ'אנס אחרון ואחריו אין מנוס מגירושים. אישתך צריכה להבין שסקס הוא צורך קיומי עבורך (ועבור כולנו) ואין שום סיבה לכך שתחיה את חייך במרמור וחוסר סיפוק.
אני מציעה שתעשה איתה שיחה מלב אל לב, ללא כעסים ואיומים, ופשוט תשתף אותה בתחושות שעוברות עליך. תסביר לה שאתה מוכן ללוות אותה בכל שלבי הטיפול עד שתגיעו לפיתרון, אך הדחקת העניין והזנחתו היא לא אופציה מבחינתך.
מעבר לכך, חשוב שהיא תבין שיחסי מין תקינים יכולים גם לשפר את חייה ולהוסיף להם אושר והנאה, למרות שעכשיו היא בטח חושבת שהיא מסתדרת מצוין גם בלעדיהם.
הצעד הראשון בפיתרון הוגיניזמוס הוא תקשורת טובה ופתוחה בין שני בני הזוג. הדרך שהיא צריכה לעבור היא לא קלה, אך אפשרית לחלוטין. אולי כדאי שתכנסו לאינטרנט ותחברו שיטת טיפול שונה ממה שעשיתם בעבר. חשוב שאישתך תרגיש בנוח עם המטפלת שלה ועם תהליך הטיפול....והרבה פעמים מדובר על כימיה עם המטפלת. לפעמים החלפת המטפלת יכולה לעשות ניסים.
שיהיה לכם המון בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אלמוני28/01/2007תודה על כל העצות והתמיכה, דיברתי איתה וקבענו שאם זה לא יעבוד תוך מספר חודשים אז זה יהיה הסוף של הקשר הזה.
אני לא יודע מה להרגיש כלפי זה מצד אחד אני רוצה להאמין שהפעם זה באמת ישתנה, מצד שני ניסינו כ"כ הרבה פעמים.
אני בכל מקרה מגיע פתוח לנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם גם היא מגיעה פתוחה??
ואן הלן28/01/2007מאוד נגע לליבי הניסיונות שלך לעזור לה..אבל ממה שכתבת ציינת רק היא היא עושה או לא עושה אבל לא אמרת מה היא מרגישה. האם דיברתם על זה מהלב? איך היא מרגישה עם זה? היא רוצה לפתור? היא מאמינה שהיא יכולה - לא בשביל לרצות אותך, בשביל לעזור לעצמה? האם אתם שותפים מלאים לתהליך או שאתה רק מציג את הדרישות שלך והיא מנסה לרצות אותך???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהו זאת הבעייה...
אלמוני29/01/2007הגדרת בדיוק את הבעיה העיקרית, אני מרגיש תמיד כאילו היא עושה את זה בשביל לרצות אותי ולא באמת שהיא רוצה. בעיקר בשיחות הללו אני מדבר והיא לא מגיבה, כשאני מבקש ממנה להיפתח היא מסרבת בטענה שאין לה מה להגיד... אני חושב שהסגירות שלה לנושא זו הבעייה העיקרית.
היום היא הלכה לפגישה עם מטפל חדש, לבד הפעם- היא העדיפה שאני לא אבוא איתה. היא אומרת שזה היה מאוד מוצלח בלי לפרט. אני מקווה שזה באמת יהיה מוצלח...
תודה על התמיכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראה - אתם בבעיה והסקס זה רק המראה
ואן הלן29/01/2007סקס הוא דרך קלה לשקף בעיות במערכת היחסים...אם אתם לא מצליחים לתקשר בינכם ולהיות באמת פתוחים אחד עם שני (כי זה חלק בלתי נפרד מהזוגיות) תמיד תהיה בינכם חומה. אני מבינה אותה מצד אחד, כל אישה שעוברת לגור בפעם הראשונה עם בן זוג חווה את זה. פתאום צריך להוריד לידו שערות, פתאום הוא רואה גם דברים מגעילים ובשביל להצליח צריך להיות פתוחים אחד עם השני. צריך לדעת לשים את הכל על השולחן מתוך הבנה שלא משנה מה אומרים אתם ביחד בסיפור הזה ובעזרת אהבה ותמיכה תצאו מזה ביחד. בלי השיתוף הזה, בלי החברות האמיתית אין סיכוי לנישואים האלו להפוך להיות נישואים מאושרים.
אני הולכת להגיד משפט בוטה ואני מתנצלת מראש אם אני פוגעת:
כשהלב שלה יפתח אליך אז גם הנרתיק שלה יצטרף!
ולצערי, זה לא עובד בכיוון ההפוך.
אני חושבת שאתה צריך, לא - אתה חייב, לדבר איתה או יותר נכון להקשיב לה ולתת לה את ההרגשה שעם כל בעיה אתה מסוגל להתמודד בלי תנאים ובלי אולטימטום. היא צריכה להבין שאתם ביחד בסיפור הזה, לטוב לרע ולמכוער.
אני מקווה שאני עוזרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)